Chikanesag opklaret

Politi finder mand bag sms-terror

Casper Mouritsen, Ungdomsformand, Socialdemokraterne i Silkeborg, blev chikaneret af en mand.

Politiet i Silkeborg har formentlig fundet den mand, der over længere tid har sendt en lang række chikanerende sms-beskeder til de to unge socialdemokrater Casper Mouritsen og Mathias Bøgelund.

Manden, der stod bag chikanen, er medlem af Socialdemokraterne i Silkeborg Kommune, men har dog ikke betalt sit kontingent i en et-årig periode.

Casper Mouritsen orienterede tirsdag aften partiforeningensformanden for Socialdemokraternes parti- & kredsforening i Silkeborg Kommune om sagen.

- Jeg har meddelt partiforeningsformanden, at vi ønsker en hurtigst mulig ekskludering af manden. Det er utrolig vigtigt for mig at understrege, at man ikke har noget at gøre hos Socialdemokraterne, når man udøver en så vanvittig form for chikane, siger Casper Mouritsen.

Det oplyses ligeledes, at manden er medlem af de unge socialdemokraters støtteforening, som han i løbet af ganske kort tid vil blive eksluderet fra.

- Jeg kan ikke helt forstå motivet og hvad der kan få en person til at skride til så vanvittig en handling. Jeg er glad for, at sagen nu kan afsluttes og mener det er utrolig vigtigt at sende et signal om, at uanset hvilken form for chikane der er tale om, så er det ikke i orden og at det tages det dybt alvorligt, siger Casper Mouritsen.