Bulldog stjålet - chihuahua svæver mellem liv og død

Da Izabella Christensen og hendes mand kom hjem i sidste uge, havde de haft indbrud. Parrets elskede bulldog Hannibal var forsvundet, mens deres chihuahua Silas var kommet til skade.

Det var noget af et chok for Izabella og Daniel Christensen fra Them ved Silkeborg, da de i sidste uge opdagede, at de havde haft indbrud.

Ingen affekter var blevet stjålet, men det var til gengæld deres toårige bulldog Hannibal, fortæller en oprevet Izabella Christensen.

Samtidig var den ene af parrets to chihuahuer, hunden Silas, ifølge Izabella Christensen også kommet alvorligt til skade.

Izabella med parrets bulldog og en tidligere hund (t.h.).
Izabella med parrets bulldog og en tidligere hund (t.h.). Foto: Privatfoto

- Han skal aflives, og det skal han nok i dag. Jeg har haft ham i mange år, lige siden jeg havde kennel. Jeg har selv trukket ham ud af moderen, så det er svært for mig, siger Izabella Christensen, som er stærkt berørt af situationen:

- Når man nu ikke kan få børn, betyder hundene så meget, siger hundeejeren fra Them.

Senere fortæller Daniel Christensen, at hunden efter råd fra dyrlægen får en uge mere til at komme sig. Hvis ikke det går, skal den aflives næste tirsdag.

Parret kalder også Hannibal for ”Møffe”, for den godt 30 kilo tunge brune hanhund har det med at puffe lidt til folk, forklarer Izabella Christensen.
Parret kalder også Hannibal for ”Møffe”, for den godt 30 kilo tunge brune hanhund har det med at puffe lidt til folk, forklarer Izabella Christensen. Foto: Privatfoto

Politiet bekræfter indbrud

Indbruddet skete onsdag i sidste uge i tidsrummet mellem klokken syv morgen og ti aften, hvor parret ikke var hjemme.

Lars Bruun, politiassistent ved lokalpolitiet i Silkeborg, bekræfter, at en hund er forsvundet i forbindelse med indbruddet i sidste uge, og at en anden er kommet til skade.

Den ene af Daniel Christensens to hunde blev stjålet under et indbrud, og den anden kom alvorligt til skade og risikerer at skulle aflives.
Den ene af Daniel Christensens to hunde blev stjålet under et indbrud, og den anden kom alvorligt til skade og risikerer at skulle aflives. Foto: Privatfoto

Politiet har siden ledt efter hunden, men politiet sender ikke offentlige efterlysninger ud på hunde, som de gør, når mennesker er forsvundet.

- Vi har efterlyst hunden i vores egne systemer, og vi har også kigget i hunderegistret. Mere kan vi ikke gøre, siger Lars Bruun.

Han kan bekræfte, at der tilsyneladende ikke er forsvundet andet end hunden under indbruddet.

- Vi har ikke børn, så hundene er som vores egne børn, siger Izabella Christensen.
- Vi har ikke børn, så hundene er som vores egne børn, siger Izabella Christensen. Foto: Privatfoto

Dusør på 2500 kroner

Seks dage efter indbruddet kontaktede Izabella Christensen tirsdag TV2 Østjylland i håb om at få bragt en efterlysning, så hun kan få sin bulldog igen.

Hvis nogen kan komme med oplysninger, der kan hjælpe med at finde Hannibal, udlover parret nu en dusør på 2500, fortæller hundeejerne.

- Vi vil gerne udlove en dusør, siger Izabella Christensen.

Hannibal er to år gammel og en blanding af bulldog og lidt bokser. Parret kalder ham for ”Møffe”, for den godt 30 kilo tunge brune hanhund har det med at puffe lidt til folk, forklarer Izabella Christensen, der er rigtig ked af situationen.

- Vi har ikke børn, så hundene er som vores egne børn. Det er bare så forfærdeligt. De har stjålet Hannibal, og så har de massakreret vores chihuahua, siger Izabella Christensen.


Har man oplysninger om Hannibal, kan TV2 Østjylland kontaktes på telefon 28 83 32 55 eller nibr@tv2oj.dk