BSV-træner bliver manager

Carsten Albrektsen sætter sig i chefstol

Bjerringbro-Silkeborgs nuværende cheftræner, Carsten Albrektsen, bliver manager i klubben, når hans trænerkontrakt udløber i 2014.

Carsten Albrektsens nye stilling skyldes, at silkeborgenserne efter næste sæson ændrer klubbens ledelsesmæssige konstruktion.

Her udløber Albrektsens trænerkontrakt, hvorefter han overtager den nyoprettede stilling som manager.

Carsten Albrektsen får det overordnede ansvar for den sportslige strategi, rekruttering af nye spillere og den langsigtede udvikling af holdet, der i hans trænertid har etableret sig som en fast del af toppen i den danske håndboldliga.

Vil udvikle klubben yderligere

- Vi er meget glade for Carsten Albrektsen som cheftræner. Men vi ser en mulighed for at udvikle klubben yderligere ved at bruge hans kompetencer i en ny ledelsesmæssig rolle i klubbens sportslige sektor, siger Bjerringbro-Silkeborgs direktør, Frank Lajer, i en pressemeddelelse.

- Carsten får det overordnede sportslige ansvar samtidig med at han får frigjort nogle af de ledelsesmæssige ressourcer, han i dag bruger som ansvarlig for træning og i kamp.

Den nye konstruktion indebærer, at Carsten Albrektsen stadig skal være med i den daglige træning i et vist omfang og også får sin plads på bænken under kampene - det ledelsesmæssige ansvar i kampene er alene placeret hos den kommende cheftræner