BSV-topscorer: Vores spillere står i kø for at levere

Den forsvarende danske mesterklub Bjerringbro-Silkeborg bookede tirsdag billet til DM-semifinalerne

Nikolaj Øris Nielsen.

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) levede tirsdag aften op til favoritværdigheden og vandt sikkert over Ribe-Esbjerg i håndboldherrernes slutspil.

Med 28-22-sejren er BSV nu sikker på en plads i DM-semifinalerne inden holdets sidste kamp i slutspillets gruppe 2 hjemme mod TTH Holstebro.

Nikolaj Øris Nielsen blev kampens topscorer med syv mål, og han er fortrøstningsfuld inden sæsonafslutningen, da mange BSV-spillere er tilbage fra skader.

- Jeg ser rigtig positivt på tingene. Vi er igen mange spillere. Vi var hårdt presset, da vi var nogle stykker, der var ude. Men nu er der igen en eller to, der kan tillade sig at have en dårlig dag. Så er der bare nogle andre, der står i kø for at levere, siger Øris til klubbens hjemmeside.

Først i anden halvleg trak BSV fra og satte Ribe-Esbjerg af - også fordi udeholdets veterankeeper Søren Haagen pludselig ikke reddede nær så mange skud. 

Læs også Bjerringbro-Silkeborg klar til slutspil

- Vi dækkede godt op. Vi spillede på et højt niveau. Vi lukkede dem godt ned, og så fik vi åbnet fra distancen. Søren Haagen fik slet ikke fat i deres mål på samme måde som i den sidste kamp, og det betød selvfølgelig også noget, forklarer Øris.

Allan Damgaard, der flækkede et øjenbryn undervejs i første halvleg, var godt tilfreds med præstationen.

- Det var en god kamp gennem 60 minutter. Vi havde ingen udfald overhovedet, og det er første gang i lang tid. Vi kværnede videre hele kampen, og de blev nærmest rådvilde. Alle meldte sig ind, siger han og tilføjer:

- Vi er gået fra at være et godt håndboldhold til at være et rigtig godt håndboldhold.

BSV kan på lørdag snuppe gruppens førsteplads med enten uafgjort eller en sejr over TTH Holstebro.