BSV tog sig stensikkert af bronzemedaljen

Mesterholdet fra i fjor måtte i denne sæson nøjes med bronzemedaljer efter udesejr over Ribe-Esbjerg

Det blev ikke til en DM-finaleplads for mesterholdet Bjerringbro-Silkeborg (BSV) i denne sæson, men lørdag kunne klubben glæde sig over lidt metal.

Her sikrede BSV sig bronzemedaljer i denne sæson i 888 Ligaen, da det ude blev til en 32-26-sejr over Ribe-Esbjerg.

BSV havde vundet det første bronzeopgør hjemme knebent med 30-29, men i returmødet i Blue Water Dokken i Esbjerg var der aldrig rigtig tvivl om udfaldet. 

Ribe-Esbjerg kom godt nok bedre med i en periode i anden halvleg, efter at hjemmeholdet var kørt fuldstændig over i de første 30 minutter.

Foran med otte ved pausen

Gæsterne gik således til pause foran 19-11 efter en første halvleg, hvor Michael V. Knudsen og Nikolaj Markussen tog fra med henholdsvis fem og fire scoringer.

BSV-keeper Søren Rasmussen måtte pille bolden ud af netmaskerne 26 gange. Alligevel vandt silkeborgenserne en komfortabel sejr.
BSV-keeper Søren Rasmussen måtte pille bolden ud af netmaskerne 26 gange. Alligevel vandt silkeborgenserne en komfortabel sejr. Foto: Frank Cilius - Ritzau Scanpix

Efter pausen hentede Ribe-Esbjerg stille og roligt lidt ind, og med et kvarter igen var gæsternes føring reduceret til 24-20. 

Michael V. Knudsen var dog ikke til at styre for Ribe-Esbjerg-forsvaret, og den tidligere landsholdsprofil scorede sit niende mål i kampen, da han bragte BSV foran 26-21.

Med tre minutter igen var føringen på fem mål, og det var en umulig opgave for hjemmeholdet at sikre en tredje bronzekamp, og gæsterne scorede en gang mere, inden medaljerne var en kendsgerning.

Vaccine

Regionsrådsformand om vaccinekaos: - Alt for mange får invitationer

Pia Ebdrup ny

play Pias tænder smuldrer væk - har fået regninger for 150.000 kr.

Ilva Lars Larsen møbler møbelkæde kæde butik logo IDdesign

Store butikker skal sikre 250 kvadratmeter til hver kunde

image00006

play Video: Få en eksklusiv rundtur på spritny hurtigfærge

melissa og julia grenaa gymnasium 2

På trods af lave smittetal: Julia og Melissa må stadig ikke komme i skole

Skærmbillede 2021-02-25 kl. 06.12.20

Hvornår kan du igen rejse til udlandet? Her er syv eksperters bedste bud