BSV tilbage på sporet efter dramatisk udesejr

Efter nederlag i de to første kampe i slutspillet vandt Bjerringbro-Silkeborg onsdag ude over TTH Holstebro

Foto: Morten Stricker - Scanpix

Foto: Morten Stricker - Scanpix

Foto: Morten Stricker - Scanpix

1 af 3

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) sikrede sig onsdag aften en særdeles vigtig sejr i slutspillet i herrernes håndboldliga, 888 Ligaen.

På udebane mod TTH Holstebro tog gæsterne en kneben 26-25-sejr, der kom i hus på en scoring i sidste minut fra en storspillende Nikolaj Markussen.

BSV-spillerne havde på forhånd ryggen mod muren, da de inden onsdagens kamp havde tabt de to første kampe i slutspillet.

Læs også BSV ramt af dommerfejl: Konkurrenter støtter brug af video

Med udebanesejren kommer BSV op på fire point efter tre kampe i sin slutspilsgruppe, hvilket er det samme antal som TTH Holstebro på andenpladsen.

På førstepladsen i de to klubbers gruppe ligger Ribe-Esbjerg med fem point.

Hurtig føring

I onsdagens opgør i Holstebro var det gæsterne, der kom bedst fra start. BSV sikrede sig hurtigt en føring på et par mål og gik til pause foran 15-11. 

I anden halvleg kom hjemmeholdet bedre med, og allerede efter ti minutters spil havde de vestjyske værter udlignet til 18-18.

  Foto: Morten Stricker - Scanpix

BSV formåede at trække en smule fra mod slutningen af kampen, men det blev alligevel utrolig dramatisk til sidst.

Med et halvt minut tilbage af kampen scorede Nikolaj Markussen til en 26-25-føring til BSV, inden TTH Holstebro i den anden ende misbrugte en stor chance for at udligne i de døende sekunder.

Læs også Mestrene snubler igen i håndboldslutspil

Det blev dermed til BSV-sejr, og Nikolaj Markussen kunne gå fra banen efter en stor kamp, hvor han blev noteret for ni scoringer.

Begge hold mangler at spille tre kampe i deres slutspilsgruppe.