BSV spiller i "Boxen"

Går sammen med tre andre jyske klubber

Lige som i sidste sæson vil fire ligaklubber fylde Jyske Bank Boxen til bristepunktet.

Sidste efterår fyldte 12.138 håndbold-tilskuere Jyske Bank Boxen i Herning til '10.000 til håndbold'. Den succes har de fire store jyske håndboldklubber, Bjerringbro-Silkeborg, Aalborg Håndbold, Skjern Håndbold og KIF Kolding sat sig for at gentage.

12. november mødes Bjerringbro-Silkeborg og Aalborg Håndbold i mændenes Håndbold Liga, og samme dag konfronteres Skjern Håndbold og KIF Kolding. De to kampe flyttes til Jyske Bank Boxen til den store håndbold-event '10.000 til håndbold,' hvor der venter håndboldtilhængerne en unik oplevelse.

- Det blev en fantastisk håndboldoplevelse i fjor, så det er helt naturligt, at vi gentager det. I år har vi valgt at gøre det til en jysk håndboldfest, og jeg forventer at begivenheden vil trække tilskuere ikke bare fra Kolding, Skjern, Bjerringbro/Silkeborg og Aalborg, men fra hele Jylland, siger Bjerringbro-Silkeborgs direktør Frank Lajer.

Allerede d. 2. oktober spiller BSV i Jyske Bank Boxen, det sker når midtjyderne debuterer i Champions League mod det spanske storhold Altetico Madrid.