BSV missede chancen for topplacering

Holdet tabte overraskende til bundholdet Nordsjælland

Bjerringbro-Silkeborg kunne med en sejr overtage førstepladsen i herrernes håndboldliga, men jyderne måtte i stedet se sig slået med 26-30 på udebane mod bundholdet Nordsjælland, der ligger tredjesidst i Boxer Herreligaen.

Nordsjælland Håndbold leverede overraskelsen, da de fuldstændig udspillede gæsterne. Og allerede i første halvleg skabte Nordsjælland sit komfortable forspring med en pauseføring på 16-10.

Alle udekampe er svære

I anden halvleg forsøgte Bjerringbro-Silkeborg at lukke ned for det velspillende Nordsjælland-mandskab, men uden held. Tættest på var BSV, da holdet reducerede føringen til fire mål midt i anden halvleg, men ilden i Nordsjælland Håndbold var tændt, og til stor jubel for publikum i Frederiksborg Center vandt hjemmeholdet med 30-26.

- De kommer med stor energi, og der er knald på. Alle kampe på udebane i Danmark er svære. Man må ikke lade hjemmeholdet komme så stort foran, som vi lader Nordsjælland komme i kampens indledning. Så kommer der gang i arenaen, og det bliver svært. Vi skal være klar fra starten, og det er vi ikke, lød det fra en meget skuffet Anders Hallberg til BSV's hjemmeside efter kampen.

Nicolai Pedersen og Cornelius Aastrup bidrog med hver syv scoringer til sejren, mens Nikolaj Øris Nielsen blev topscorer for BSV.

Covid19 corona indlagte

Første tilfælde af sydafrikansk coronavariant fundet i Danmark

coronaprøve corona

Trods lavt smittetal stiger antal smittede med B117-variant

coronatest coronavirus covid-19 test

Opfordring ser ud til at virke: Testcenter oplever igen stor efterspørgsel

regionshospital silkeborg

Patienter og personale evakueret på sygehus efter anmeldelse om røg

20210107-113242-L-1920x1054we

Vinterens koldeste nat og morgen: Mere end 10 graders frost

Fængselsmuseet Fængslet

Folk stod i kø for at komme i Fængslet