BSV med sorte tal for 12. år i træk

Bjerringbro-Silkeborg har styr på økonomien, og klubben kan igen præsentere overskud

Håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg kan endnu en gang præsentere overskud - og det er 12. gang i træk.

Overskuddet denne gang lyder på 31.449 efter skat.

- I et marked, hvor vi har utroligt mange typer af konkurrenter, er jeg særdeles tilfreds med, at vi endnu engang har formået at lave plus på bundlinjen. Tophåndbold i Bjerringbro-Silkeborg er ikke en selvfølge, men med involvering af flere og flere værdiskabende samarbejdspartnere, og med en kæmpe indsats fra vores administration og salgsfolk, nåede vi atter i mål, siger Kjeld Morsbøl, bestyrelsesformand i Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold A/S, i en pressemeddelelse.

I den forgange sæson vandt herrerne fra BSV Super Cuppen og var i Champions League, ligesom holdet sikrede sig bronzemedaljer i den hjemlige liga.

Vigtigt med kontinuitet

- I forlængelse af ’Det nye Bjerringbro-Silkeborg’ fra 2014 har vi - såvel på som udenfor banen – arbejdet målrettet på at skabe kontinuitet i, hvad vi foretager os. Det skaber ro og overblik til udvikling, så vi kan tilbyde vores samarbejdspartnere, spillere, ledere og administration bedst mulige betingelser for at performe, siger Kjeld Morsbøl.

I indeværende sæson har BSV spillet sig videre til gruppespillet i EHF Cuppen, og klubben undersøger nu mulighederne for at blive vært for det europæiske finalestævne i denne turnering. 

For nuværende ligger klubben med i toppen af ligaen, og onsdag aften gælder det topkamp mod de forsvarende mestre fra Aalborg Håndbold på udebane. Den kamp spilles klokken 20.30 i Jutlander Bank Arena.

Collage med antivac

Overlæge svarer på 6 spørgsmål fra corona-skeptikere

142592339_702487210432877_8282048361084212641_o

Børn fryser: 100 poser med overtøj og støvler på vej til vuggestuer og børnehaver

Untitled collage

Kan få ny og unik uddannelse i naboby - men det vækker ikke glæde

drab Vilhelm Bergsøes Vej

41-årig sigtet for drab på kammerat

politibil

Tyve brød ind i hus, imens familie var hjemme

IMG_4581

playBenny har lejligheden fyldt med Star Wars - og konen ligner Princess Leia