BSV med sorte tal for 12. år i træk

Bjerringbro-Silkeborg har styr på økonomien, og klubben kan igen præsentere overskud

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg kan endnu en gang præsentere overskud - og det er 12. gang i træk.

Overskuddet denne gang lyder på 31.449 efter skat.

Læs også BSV er klar til EHF Cup efter stensikker sejr

- I et marked, hvor vi har utroligt mange typer af konkurrenter, er jeg særdeles tilfreds med, at vi endnu engang har formået at lave plus på bundlinjen. Tophåndbold i Bjerringbro-Silkeborg er ikke en selvfølge, men med involvering af flere og flere værdiskabende samarbejdspartnere, og med en kæmpe indsats fra vores administration og salgsfolk, nåede vi atter i mål, siger Kjeld Morsbøl, bestyrelsesformand i Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold A/S, i en pressemeddelelse.

I den forgange sæson vandt herrerne fra BSV Super Cuppen og var i Champions League, ligesom holdet sikrede sig bronzemedaljer i den hjemlige liga.

Vigtigt med kontinuitet

- I forlængelse af ’Det nye Bjerringbro-Silkeborg’ fra 2014 har vi - såvel på som udenfor banen – arbejdet målrettet på at skabe kontinuitet i, hvad vi foretager os. Det skaber ro og overblik til udvikling, så vi kan tilbyde vores samarbejdspartnere, spillere, ledere og administration bedst mulige betingelser for at performe, siger Kjeld Morsbøl.

Læs også Endnu en spiller på plads: BSV forlænger med forsvars-profil

I indeværende sæson har BSV spillet sig videre til gruppespillet i EHF Cuppen, og klubben undersøger nu mulighederne for at blive vært for det europæiske finalestævne i denne turnering. 

For nuværende ligger klubben med i toppen af ligaen, og onsdag aften gælder det topkamp mod de forsvarende mestre fra Aalborg Håndbold på udebane. Den kamp spilles klokken 20.30 i Jutlander Bank Arena.