BSV har kurs mod semifinalen

Ligger lunt i svinget efter endnu en sejr

Bjerringbro-Silkeborg sikrede sin plads i herrernes håndboldslutspil på absolut yderste mandat med en ottendeplads i grundspillet. Men nu er holdet såmænd i en fin position til også at avancere til de kommende semifinaler.

Lørdag aften blev det til en hjemmesejr i slutspillet på 23-20 over SønderjyskE, hvilket betyder, at Bjerringbro-Silkeborg ligger på andenpladsen i sin slutspilsgruppe med fire point for tre kampe, mens Aalborg og Sønderjyske har henholdsvis tre og to point for samme antal kampe.

- Hver eneste kamp er jo en finale. Det er det, der er fedt ved det her slutspil. Nu er det jo muligt for alle. Vi har alle mulighederne nu, siger Kristian Kjelling.

KIF Kolding København har seks point halvvejs i slutspilsgruppen og er storfavorit til at tage den ene semifinaleplads fra gruppe 1.

I lørdagens opgør ville vinderen sætte sig på andenpladsen, og det motiverede hjemmeholdet til at komme bedst fra start. Holdet kunne gå til pausen med en føring på 11-7.

Men efter pausen havde Bjerringbro-Silkeborg store angrebsproblemer fra begyndelsen. I de første 14 minutter formåede holdet blot at score to gange, og føringen skrumpede til to mål.

Herefter fik hjemmeholdet dog gang i offensiven og fik slået et afgørende hul, som SønderjyskE ikke kunne svare tilbage på. Der var aldrig spænding om udfaldet, og sejren kom altså til at lyde på tre overskydende mål.

Det var tredje gang ud af lige så mange mulige, at Bjerringbro-Silkeborg slog Sønderjyske i et indbyrdes møde i denne sæson.