BSV hænger på i toppen efter sikker sejr

Bjerringbro-Silkeborgs håndboldherrer vandt i går aftes 26-20 over SønderjyskE, og ligger på 2. pladsen i håndboldligaen.

Et stærkt forsvar og en storspillende Søren Rasmussen i BSV-målet sørgede for to sikre point til samlingen, da holdet onsdag aften tog imod SønderjyskE hjemme i JYSK Arena. Sejren på 26-20 blev grundlagt i 1. halvleg, hvor BSV trak fra midtvejs.

De første 10 min. fulgtes holdene ad, men herfra lukkede forsvaret og især Søren Rasmussen af. BSV scorede fem gange i træk og bragte sig foran 9-3. I forsvaret var det Michael V. Knudsen og Klaus Thomsen, der stod solidt, imens de to Nikolaj'er - Markussen og Øris - viste stærkt spil i angrebet.

Ved pausen førte BSV 11-7, og her kunne målmand Søren Rasmussen glæde sig over en redningsprocent på imponerende 56 %.

- Der var mange gode præstationer, og jeg er også godt tilfreds med min. Jeg har nogle rigtig gode arbejdsbetingelser. Forsvaret fightede rigtig godt og gjorde det svært for SønderjyskEs angreb, så jeg også havde nogle lette redninger. Vi får presset dem rigtig godt, fortalte målmanden til holdets hjemmeside efter opgøret.

Endnu en sønderjysk scoringspause afgjorde kampen

I begyndelsen af 2. halvleg kom SønderjyskE, men hele tiden sørgede et sikkert BSV-forsvar for, at sønderjyderne aldrig kom tættere på end to mål. Og så var Nikolaj Øris skarp i den anden ende.

En sønderjysk scoringspause midt i halvlegen udbyggede hjemmeholdets føring til 19-13 med 10 min. igen, og så var den kamp reelt afgjort.

Bjerringbro-Silkeborg kørte sikkert sejren hjem til stor glæde for den storspillende keeper.

- Det var en god og vigtig sejr for os, der giver en utrolig ballast til den meget vigtige kamp mod Plzen på søndag, lød det fra Søren Rasmussen.

På søndag spiller holdet ganske rigtig mod de tjekkiske mestre fra Talent Plzen i EHF Cuppen. I ligaen indtager holdet en fornem 2. plads, mens gårsdagens modstander fra SønderjyskE befinder sig på 8. pladsen.

Bjerringbro-Silkeborg – SønderjyskE 26-20 (11-7)

Fældede træer grenå

Mystik om fældede træer: - Jeg kan ikke erindre noget lignende, siger kommune-chef

coronavaccination

play Sundhedsordfører: Ændret vaccineplan kan gavne beboere på Sølund

skorsten røg brændeovn luftforurening forurening

playSF vil forbyde brændeovne om natten

Skærmbillede 2021-01-19 kl. 15.57.51

Østjysk efterskoleelev med opsang: Vi mister vigtige minder, men andre kan miste livet

Jim-kopi kopi

playØstjyske Jim er måske Danmarks største Dolly Parton fan

øjenvipper

Randers-virksomhed ransaget: Ejer sigtet for bedrageri