BSV forlænger med talentfuld fløjspiller

Håndboldspilleren Johan Hansen forlænger med Bjerringbro-Silkeborg frem til 2021

Foto: Bjerringbro-Silkeborg

Håndboldmestrene Bjerringbro-Silkeborg (BSV) har forlænget kontrakten med 22-årige Johan Hansen, så parterne har papir på hinanden frem til 2021.

- Jeg er rigtig glad for at være i Bjerringbro-Silkeborg, og jeg føler, at det er det perfekte match for mig. Jeg får masser af spilletid på et tophold i Danmark, og jeg får lov til at spille europæisk håndbold. Som ung spiller kan man ikke forlange meget mere, siger Johan Hansen i en pressemeddelelse.

Højrefløjen er oprindeligt født på Færøerne og flyttede i en ung alder til Danmark for at satse på håndbolden.

For godt et år siden fik han debut på det danske A-landshold, og i sidste uge var han med det danske udviklingslandshold i Polen.

Læs også Allan Damgaard vælger udlandet over BSV

Johan Hansen håber, at han i de kommende år kan opnå flere kampe for A-landsholdet.

- Det er en kæmpe drøm at få lov at spille på landsholdet igen, og at vælge Bjerringbro-Silkeborg og spille for et dansk tophold er et skridt i den retning. Det er drømmen at komme med til en slutrunde på et tidspunkt, og jeg håber, at jeg kan gøre en god figur for Bjerringbro-Silkeborg i de kommende sæsoner og spille mig tættere på landsholdet, siger han.

BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen glæder sig over kontraktforlængelsen.

- Johan har allerede i en tidlig alder været et stort talent, og han har forudsætningerne for at blive rigtig dygtig. Han ser hver dag som en mulighed for at blive bedre, og i øjeblikket udvikler han sig særligt på de tekniske, taktiske og fysiske parametre, siger Peter Bredsdorff-Larsen.