BSV forlænger med cheftræneren

Mesterholdet i håndbold fortsætter med Peter-Bredsdorff-Larsen som cheftræner frem til sommeren 2019

1 af 2

Håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg (BSV) har forlænget kontrakten med cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen frem til sommeren 2019.

Det meddeler klubben i en pressemeddelelse.

- Jeg er rigtig glad for, at jeg sagde ja til at genetablere Bjerringbro-Silkeborg i toppen af dansk håndbold. Det har været nogle rigtig spændende sæsoner, hvor vi har fået sammensat et rigtig højt niveau både på banen og uden for banen.

- Tingene fungerer på et rigtig højt niveau her i Bjerringbro-Silkeborg, og det var også derfor, vi vandt DM i sidste sæson, siger Peter Bredsdorff-Larsen i meddelelsen.

BSV vandt DM-guld i maj, og det var klubbens første mesterskab.

Læs også BSV tabte i tæt midtjysk drama

I øjeblikket deltager BSV i Champions League, hvor det foreløbigt er blevet til to point i tre kampe.

Peter Bredsdorff-Larsen kom til BSV i 2014, og han føler sig ualmindeligt godt tilpas i klubben.

- Jeg har det som blommen i et æg, når jeg hver dag får lov til at arbejde med så dygtige spillere. Min passion er at kunne bidrage til at fortsætte både den enkeltes- og holdets udvikling, siger cheftræneren.

Den 49-årige håndboldtræner har en fortid som assisterende landstræner for de danske håndboldherrer, som han vandt både EM-guld og VM-sølv med. Han har tidligere vundet det danske mesterskab som cheftræner i Aalborg, da klubben hed AaB Håndbold.

Ambitionerne er høje i Silkeborg-klubben. Målet er at forsvare mesterskabet, og man drømmer om at blive en faktor i europæisk håndbold.

- Drømmen er at udvikle holdet, så vi også kan være med blandt de store hold i europæisk sammenhæng, men det kræver utrolig meget både sportsligt, kommercielt og organisatorisk, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

I klubben sætter man pris på de senere års resultater, og cheftræneren roses for at involvere sig i hele klubben og ikke kun i det bedste herrehold.

Læs også BSV-fløj tilskriver Niklas Landin æren for Kiel-sejr

- Vi glæder os til at arbejde videre mod at fastholde Bjerringbro-Silkeborg i toppen af dansk håndbold og tilsammen at tage det næste skridt, siger klubbens administrerende direktør, Jesper Schou.

BSV tager søndag imod polske Wisla Plock i Champions League. Før nøglekampen har polakkerne et enkelt point for tre kampe.

BSV ligger i øjeblikket på den sjetteplads, der giver adgang videre i turneringen.

Det er på forhånd ventet, at BSV, Wisla Plock og schweiziske Kadetten Schaffhausen skal kæmpe om sjettepladsen i gruppe A, som også tæller FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Veszprem, THW Kiel og Flensburg-Handewitt.

 

  Foto: Henning Bagger - Scanpix