BSV-fløj tilskriver Niklas Landin æren for Kiel-sejr

En Niklas Landin-mur var forskellen på BSV og Kiel, da tyskerne sejrede i Champions League-mødet søndag

Danske Niklas Landin stod en god kamp i Kiels mål. Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

1 af 3

Landsholdsmålvogter Niklas Landin var ikke blid mod sine landsmænd fra Bjerringbro-Silkeborg (BSV), da han sammen med storholdet THW Kiel gæstede dansk grund i Champions League.

Landin stod med en redningsprocent lige i underkanten af 50, og ifølge BSV-fløjen Johan Hansen var den danske Kiel-mur hovedarkitekten bag tyskernes sejr på 28-25.

- Vi fik en dårlig start, og vi formåede aldrig rigtigt at komme helt op igen. Vi hang lidt i bremsen hele vejen, og Niklas Landin stod en fantastisk kamp. Så er det svært, siger Johan Hansen til DR. 

Læs også Champions League: BSV slider og taber smalt til Kiels stjerner

Landin åbnede fantastisk, hvilket betød, at BSV kom bagud med 4-12, men trods den skrækkelige start fik de danske mestre rettet op undervejs.

Derfor ærgrer nederlaget også Johan Hansen, selv om man på forhånd ikke havde kalkuleret med point mod storholdet.

- Det så surt ud efter starten, og det kunne være blevet rigtig skidt. Et nederlag på tre mål mod Kiel skal man ikke være ked af, men jeg synes, vi havde chancen for at vinde i dag, siger højrefløjen. 

Læs også Inden søndagens storkamp: BSVs polske rivaler henter CL-point

Hvor en sejr søndag ville have været en overraskelse, så kommer der anderledes pres på BSV-holdet i næste runde, hvor der er besøg fra Polen.

- Vi har Wisla Plock næste gang, som nok er vores direkte konkurrent i gruppen. Det er en must win-kamp, hvis vi vil videre, konkluderer Johan Hansen. 

  Foto: Henning Bagger - Scanpix