BSV er én sejr fra DM-semifinalen

Håndboldherrerne fra Bjerringbro-Silkeborg kan med en sejr over SønderjyskE tirsdag aften kvalificere sig til DM-semifinalen

SønderjyskEs håndboldherrer har udspillet deres rolle i slutspillet, og derfor har de ikke så meget at spille for, når de i aften, tirsdag, møder Bjerringbro-Silkeborg i JYSK Arena, men det har hjemmeholdet, der med en sejr er klar til DM-semifinalen.

Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen er tæt på at kalde det en ønskeposition, at BSV selv kan afgøre holdets videre skæbne i hjemlige omgivelser.

- Det er en kæmpe mulighed for holdet. Vi har arbejdet hårdt for at være i den position, som vi er i nu, hvor vi kan spille os i semifinalen med en sejr på hjemmebane, siger Peter Bredsdorff-Larsen til klubbens hjemmeside.

Øv! BSV missede første matchbold

Bjerringbro-Silkeborg kæmper med Skjern Håndbold om den sidste semifinaleplads, og Peter Bredsdorff-Larsens mandskab skal have lige så mange point mod SønderjyskE, som Skjern får i udekampen mod Team Tvis Holstebro.

- Det er en kamp, som vi har spillet mange af på det sidste i JYSK Arena. Vi har haft mange af den slags aftener, hvor det hele bliver afgjort. Vi har øvet os i de situationer. Det er en sæsonafgørende kamp, lyder det fra Peter Bredsdorff-Larsen.

Knudsen: BSV må ikke misse semifinaler

Bjerringbro-Silkeborg har ikke tabt på hjemmebane i 2016, og der er optimisme i luften inden opgøret mod SønderjyskE, der blev besejret med 32-24, da de to hold mødtes i Sønderjylland.

- Nøglen til sejren er at bekræfte os selv og SønderjyskE i, at de har svært ved at lave mål mod os. Det er både seks mod seks, syv mod seks, i kontra og i over- og undertal. I alle sammenhænge, hvor vi skal forsvare os, har vi gjort det godt, og vi skal fastholde det høje defensive niveau, som vi har vist i mange kampe, forklarer Peter Bredsdorff-Larsen.

Opgøret mellem Bjerringbro-Silkeborg og SønderjyskE fløjtes i gang klokken 18.30.