Borgmester om Jehovas Vidner: Vi dømmer ikke folk

Jehovas Vidner afholder i øjeblikket landsstævne i Silkeborg

01:51

Silkeborg har i øjeblikket besøg af en masse mennesker fra Jehovas Vidner, der holder landsstævne i byen. Det er et stævne, der betyder meget for Silkeborg, mener byens borgmester.

SE OGSÅ: Organisation beskylder Jehovas Vidner for at stramme regler

- Vi er utrolig glade for at have besøg af Jehovas Vidner, de kommer jo op imod 20.000 og holder deres stævne i Silkeborg. Det har vi en tradition for, at de har gjort i gennem nogle år. Sidste år var de her ikke, og det kunne jeg høre, at det kunne man mærke, så det betyder faktisk rigtig meget for vores handelsliv og Silkeborg generelt, siger borgmester i Silkeborg Steen Vindum (V).

02:20

Foreningen Avoid Jehovas Witnesses har offentliggjort materiale, der opfordrer til stramninger i Jehovas Vidners reglement

Luk video

Og Steen Vindum ser ikke noget problem ved at Jehovas Vidner afholder deres stævne i Silkeborg, hvor han mener, at de fleste slags mennesker er velkomne.

SE OGSÅ: Jehovas Vidner sælger stævneplads for 17 mio. kr.

- Vi dømmer ikke folk, vi arbejder med alle typer og nationaliteter og alle forskellige religiøse identiteter. Vi forholder os bare til, om folk opfører sig ordentligt, at de ikke er kriminelle, og så arbejder vi godt sammen med folk, siger Steen Vindum.