Bjerringbro-Silkeborg tabte terræn i toppen

En sejr kunne have fået holdet helt tæt på førstepladsen

Foto: Johan Gadegaard - Scanpix

Foto: Johan Gadegaard - Scanpix

Foto: Johan Gadegaard - Scanpix

Foto: Johan Gadegaard - Scanpix

Foto: Johan Gadegaard - Scanpix

1 af 5

Topstriden i grundspillet i herreligaen er særdeles tæt i år, og derfor var en sejr vigtig for Bjerringbro-Silkeborg, da holdet onsdag aften mødte Team Tvis Holstebro på udebane.

Trods en tæt kamp, så lykkedes det ikke at tage tre point med hjem. Havde BSV vundet, så havde holdet kun haft ét point op til førstepladsen, men nu er der i stedet fem point op til førstepladsen, som dagens modstander indtager.

- Alle kampe er ærgerligt at tabe, og det var selvfølgelig også rigtig ærgerligt, at vi ikke fik i hvert fald et enkelt point i dag. Havde vi vundet i dag, havde vi været rigtig tæt på de to første pladser, og nu skal vi passe på ikke at ende udenfor top fire. Men det går hurtigt, når ligaen er så tæt, som den er, og nu skal vi vinde vores næste kamp, og så må vi se til sidst, hvor langt det rækker, siger Nikolaj Markussen til Bjerringbro-Silkeborgs hjemmeside.

I lang tid lå kampen ellers til BSV, der med en føring på 24-21 med seks minutter igen, havde mulighed for at lukke kampen. Men det endte i stedet med et nederlag på 25-26.

Tvis/Holste.-Bj.bro/Silk. 26-25 (10-11)

Tvis/Holste.: Peter Balling 7, Jac Karlsson 5, Sigurbergur Sveinsson 5, Magnus Bramming 4 (2), Patrick Larsen 2, Lars Mousing 2, Søren Tau 1.

Bj.bro/Silk.: Nikolaj Markussen 11, Mads Christiansen 5, Dennis Kirkegaard 3 (1), Allan Damgaard 2, Peter Pucelj 1, Johan Hansen 1, Sebastian Skube 1, Michael V. Knudsen 1.

Udvisninger: Tvis/Holste. 4, Bj.bro/Silk. 2.