Bjarni Vidarsson forlader SIF

Bjarni Vidarsson og SIF er enige om at afslutte samarbejdet

Bjarni Vidarsson er fortid i Silkeborg IF. Den islandske midtbanespiller ønsker at finde en anden klub, hvor han kan genstarte karrieren, og det ønske har SIF imødekommet.

- Vi må erkende, at hverken klubben eller Bjarni fik det ud af samarbejdet, vi kunne have ønsket. Derfor er det naturligt, at vore veje skilles nu, siger sportschef Jesper Stüker på klubbens hjemmeside.

- Vi ønsker Bjarni al mulig held og lykke videre i karrieren. Han har ydet en fin indsats og har en god personlighed. men tingene flaskede sig ikke i SIF.

Bjarni Vidarsson kom til SIF i sommeren 2012 fra belgiske Mechelen. Forventninger var at han skulle blive en profil på SIFs bedste mandskab. Det lykkedes aldrig, og efter to et halvt år er Vidarsson kun noteret for 31 kampe - mange som indhopper - og tre mål.

Nu håber den 26-årige midtbanespiller på en ny start.

- Jeg har intet dårligt at sige om SIF, som er en god klub med gode mennesker. Jeg kom hertil med ambitioner om at blive en profil på holdet, men det lykkedes aldrig. Sådan er det nogle gange i fodbold. Derfor ønsker jeg at finde en anden klub, hvor jeg kan genstarte karrieren, siger Bjarni Vidarsson, der forlader klubben med omgående virkning.

Niels Rasmussen

AGF-fan håber at kunne deltage i tilskuer-forsøg: Det er jo det, vi lever for

Lone Abildtrup

play Lone er dødssyg og fanget i vaccinationskaos: Tilbudt "forkert" vaccine

AGF bronzemedaljer bronze fans fan tilskuere Ceres Park

Nyt forsøg vil sende 30.000 tilskuere på stadion

Joy Mogensen

play Minister til festivaler og store events: Planlæg forsigtigt

Grenaa-Anholt Færgefart

Udsolgte færgebilletter presser virksomheder: - Øen er afhængig af, at her er mennesker

To måneder med teoriundervisning  - det har stort været hverdagen for Victor Pedersen fra Grenaa, der går på smedeuddannelsen. Han håber snart at se et faglokale.

play Hammeren er skiftet ud med museklik: Smertegrænsen er snart nået