Bjarni Vidarsson forlader SIF

Bjarni Vidarsson og SIF er enige om at afslutte samarbejdet

Bjarni Vidarsson er fortid i Silkeborg IF. Den islandske midtbanespiller ønsker at finde en anden klub, hvor han kan genstarte karrieren, og det ønske har SIF imødekommet.

- Vi må erkende, at hverken klubben eller Bjarni fik det ud af samarbejdet, vi kunne have ønsket. Derfor er det naturligt, at vore veje skilles nu, siger sportschef Jesper Stüker på klubbens hjemmeside.

- Vi ønsker Bjarni al mulig held og lykke videre i karrieren. Han har ydet en fin indsats og har en god personlighed. men tingene flaskede sig ikke i SIF.

Bjarni Vidarsson kom til SIF i sommeren 2012 fra belgiske Mechelen. Forventninger var at han skulle blive en profil på SIFs bedste mandskab. Det lykkedes aldrig, og efter to et halvt år er Vidarsson kun noteret for 31 kampe - mange som indhopper - og tre mål.

Nu håber den 26-årige midtbanespiller på en ny start.

- Jeg har intet dårligt at sige om SIF, som er en god klub med gode mennesker. Jeg kom hertil med ambitioner om at blive en profil på holdet, men det lykkedes aldrig. Sådan er det nogle gange i fodbold. Derfor ønsker jeg at finde en anden klub, hvor jeg kan genstarte karrieren, siger Bjarni Vidarsson, der forlader klubben med omgående virkning.