Bech utilfreds med eget hold

SIF leverede ikke det, der skal til, siger han

En scoring i overtiden sikrede Silkeborg 2-2 og dermed et point ude mod FC Midtjylland, og det var slet ikke fair. I hvert fald ikke hvis man skal tro Silkeborgs træner, Troels Bech.

- Med lidt god vilje var vi måske det næstbedste hold i kampen. Men du kan også godt kalde os tredjebedst. Jeg synes også, at dommertrioen var god i dag, siger Troels Bech til DR Sporten.

Silkeborg-spillerne havde travlt med at forsvare sig i kampens første 45 minutter, hvor FC Midtjylland lagde et godt pres. Men efter pausen lysnede det for udeholdet.

- I første halvleg var vi ikke i nærheden af at levere det, der skal til. Vi var langsomme til både at løbe og tænke. Først i starten af anden halvleg begyndte vi at ligne et hold, der kunne spille med, siger Troels Bech.

Det er tredje gang, at Silkeborg spiller uafgjort i forårssæsonen, hvor der er spillet fem runder. Holdet har desuden en sejr, og et nederlag.

- Vi har kun vundet en kamp i foråret, men vi er svære at slå. Det er der ikke mange andre end HB Køge, der kan, siger Troels Bech.
Silkeborg møder AGF på hjemmebane 5. april.