Beboere raser over byggesjusk

Boligområdet Lindevænget i Silkeborg er ved at gennemgå en renovering, som beboerne er meget utilfredse med

02:08

Bygningssagkyndig Kristian Svendsen.

1 af 2

I Lindevænget ved Silkeborg skal husene renoveres. Men processen har været alt andet end tilfredsstillende for beboerne.

- Jeg synes simpelthen, det har været forfærdeligt, og det er det stadig, siger Lone Grønne, der er social- og sundhedsassistent i Silkeborg og bor på Lindevænget.

Boligområdet er ejet af Silkeborg Boligselskab, og der er masser af fejl i slutproduktet. Det viser sig efter at TV 2 | ØSTJYLLAND inviterede en bygningssagkyndig ud og se på det færdige resultat.

- Der er ikke rigtig isoleret, og det betyder, at varmen har mulighed for at trænge direkte igennem og op i loftrummet, siger Kristian Svendsen, der er bygningssagkyndig i Hadsten.

- Der er ingen tvivl om, hvor vi stikprøvevis har haft fat, der har der været nogle graverende fejl, siger han.

Lone Grønnes hus er blandt de otte ud af 129 huse, hvor renoveringen er afsluttet, men de beboere, hvis huse er næste i rækken, er bekymrede.

- Vi bliver nødt til at finde os i det, men vi må jo kigge med lys og lygte efter et andet sted at bo, for jeg tror ikke, at vi bliver glade for at bo her igen, siger Johnny Løyche, musiker fra Silkeborg og beboer.

Hos Silkeborg Boligselskab tager direktøren sagen alvorligt.

- Jeg synes da, han skal fortælle os, hvor de er (problemerne, red.). Det skal jo være i orden, siger direktør Lars Hansen

Du kan se hele indslaget i videoen øverst i artiklen.