Avis skal have ny direktør

Stopper efter 21 år på Midtjyllands Avis

Efter 21 år på Midtjyllands Avis stopper Flemming Heiberg. Han slipper dog ikke helt kontakten med det midtjyske mediehus, da ved samme lejlighed indtræder i bestyrelsen.

Den snart forhenværende direktør ønsker nu at søge nye udfordringer.

- Der sker meget på Midtjyllands Avis lige nu, og jeg ser en spændende udvikling og fremtid for mediehuset", udtaler Flemming Heiberg, som samtidig mener, at tiden også kommet til, at han selv skal prøve nye ting af, hvorfor Flemming Heiberg ser frem mod nye personlige udfordringer efter nytår.

Tidspunktet for fratrædelsen er aftalt i fuld enighed med bestyrelsen for Midtjyllands Avis og sker således uden nogen form for dramatik. 

Bestyrelsesformand for Midtjyllands Avis, Alex Nielsen, siger, at han accepterer, men samtidig er ked af Flemming Heibergs beslutning.

- Tidspunktet for et direktørskifte er aldrig belejligt og da heller ikke i dette tilfælde, hvor Midtjyllands Avis står midt i en sammenlægningsproces med Herning Folkeblad og Ikast Avis", siger Alex Nielsen.

Men når dette så er sagt, glæder det Alex Nielsen, at Flemming Heiberg fortsætter sit virke for Midtjyllands Avis via samarbejdet i bestyrelsen for selskabet.

- Jeg kan kun takke Flemming Heiberg for 21 års flot ledelse af dagbladet i Silkeborg. Et flot ledelseskapitel lukkes til nytår, og mens vi på avisen vil finde en afløser, vil jeg ønske Flemming Heiberg al god vind med nye opgaver, siger Alex Nielsen.

Frem til sin fratrædelse vil Flemming Heiberg løse en række projektopgaver for Midtjyllands Avis.

Stillingen som adm. direktør vil snarest blive opslået.

Ansættelsesprocessen forventes at tage et par måneder.