41-årig mand stukket med kniv og bortført

To personer er anholdt i en sag om grov vold, hvor en 41-årig mand fra Silkeborg-området blev stukket med kniv og tvunget ind i en bil

Genrefoto. Foto: Martin Sylvest Andersen - Scanpix

Midt- og Vestjyllands Politi efterforsker onsdag en sag om frihedsberøvelse og grov vold mod en 41-årig mand fra Silkeborg-området i Herning.

I forbindelse med volden blev det 41-årige offer natten til onsdag stukket flere gange med kniv og tvunget ind i en bil.

Et par betjente fik dog øje på bilen og satte efter de formodede gerningsmænd. Under jagten forulykkede flugtbilen.

Herefter lykkedes det politiet at anholde to mænd, mens den forurettede blev bragt til sygehuset til behandling for knivstik.

Læs også Mand fængslet for at banke kvindens hoved ned i trappe

Specialanklager Lise Hebsgaard oplyser onsdag middag, at hun i et retsmøde i Herning vil bede en dommer om at varetægtsfængsle de anholdte.

Mændene, der er henholdsvis 37 og 41 år, sigtes for frihedsberøvelse og for grov vold.

Ved retsmødets start klokken 13.30 vil specialanklageren bede dommeren om at lukke dørene. Det sker af hensyn til politiets efterforskning.

Dog oplyser Lise Hebsgaard om forbrydelsen, at overfaldet og bortførelsen skal have fundet sted i tidsrummet mellem 01.20 og 02.55.

Læs også Modsatte sig anholdelse og tog kvælertag på betjent

- Det er noget, der foregår i en bil. Den starter i Herning og slutter i Viborg, siger hun.

Ifølge anklagerens oplysninger kender de sigtede og den forurettede hinanden "sporadisk". Motivet til overfaldet ønsker hun ikke at udtale sig om.

- Vi har en formodning, men den deler vi ikke med jer, siger anklageren.

Det er uklart, hvor slemt offeret, den 41-årige mand fra Silkeborg-området, er tilredt.