13 Silkeborg-kampe uden sejr

SIF tabte på udebane 0-2 til mestrene

Arkivfoto.

Det lykkedes ikke for hårdt trængte Silkeborg IF at få point med hjem, da østjyderne mandag aften mødte de danske mestre fra AaB på udebane.

Superliga-bundproppen tabte opgøret i Aalborg med 0-2.

Det ser dermed endnu sortere ud for Silkeborg, der fortsat har sin første sejr til gode og nu har hele 10 point op til nedrykningsstregen.

Gæsterne greb ellers opgaven optimistisk an og forsøgte sig som vanligt med offensiv og pasningsorienteret fodbold, som da også førte til et par gode chancer i første halvleg.

Men filmen knækkede for midtjyderne kort før pausen, hvor en fejl af backen Jens Martin Gammelby resulterede i en AaB-kontra, hvor Anders K. Jacobsens hurtighed og ihærdighed blev belønnet med et mål.

Dermed har han lavet tre mål i de to kampe, som han har spillet mod Silkeborg i denne sæson indtil nu.

Se: - Vores dårligste præstation

I anden halvleg trak AaB sig en smule tilbage og overlod bolden til Silkeborg, som dog savnede præcision i afleveringerne og derfor slet ikke fik noget ud af spilovertaget.

I stedet lykkedes det hjemmeholdet med ret enkle midler at spille sig til endnu en scoring, som blev sat blot ind af Henrik Dalsgaard fra en spids vinkel.

En perfekt generalprøve på torsdagens europæiske udfordring, hvor AaB skal forsøge at gentage kunststykket fra det første møde med Dynamo Kiev, som endte med dansk 3-0-sejr.

Silkeborg derimod har et par dage at sunde sig i, inden holdet på fredag møder Superligaens tophold, FC Midtjylland.