Superliga-trænere skulle have lyttet til Peter Palland

Både Silkeborg IF og AGF fik en mand udvist i mandagens 2-1 drama, men begge udvisninger kunne være undgået, hvis Peter Pallands råd var blevet fulgt

Efter knapt en halv time fik gæsternes Dino Mikanovic marchorde og med et kvarter igen blev hjemmeholdets Ibrahim Moro sendt i bad.

Fælles for udvisningerne var, at begge spillere fik deres andet gule kort - en hændelse som faktisk allerede var blevet drøftet flere dage før opgøret. 

Nick Horups gode ven Peter Palland - kendt fra programmerne om 'Morten & Peter' - var med Fodbold med Horup-holdet ude og se Silkeborgs nye stadion, Jysk Park.

I den forbindelse ønskede Peter Palland at interviewe Silkeborg-manager Peter Sørensen, og undervejs i interviewet kom de ind på Peter Pallands holdning til gule kort.

- Vi holder en spiller klar i tilfælde af, at en spiller fra vores hold får et gult kort. Og så er det, du mener han skal flås ud? Og det er øjeblikkeligt?, spørger Peter Sørensen.

- Ja, lyder det korte svar fra Peter Palland, der ikke mener, at spilleren skal have en chance for at falde ned og rette op på spillestilen.

- Det klarer vi i Silkeborg. Jeg er altså mere bekymret over, om de kan leve op til det i AGF, lyder det fra Peter Sørensen.

Tilsyneladende fulgte hverken Peter Sørensen eller AGF-træner Glen Riddersholm rådet, og begge hold måtte fuldføre kampen med 10 mand på banen.

Se hele den underholdene diskussion om strategien ved gule kort i videoen øverst på siden.

VIDEO: Kom med indenfor på Silkeborg IF's nye stadion, Jysk Park.