Superliga-trænere skulle have lyttet til Peter Palland

Både Silkeborg IF og AGF fik en mand udvist i mandagens 2-1 drama, men begge udvisninger kunne være undgået, hvis Peter Pallands råd var blevet fulgt

02:44

Efter knapt en halv time fik gæsternes Dino Mikanovic marchorde og med et kvarter igen blev hjemmeholdets Ibrahim Moro sendt i bad.

Fælles for udvisningerne var, at begge spillere fik deres andet gule kort - en hændelse som faktisk allerede var blevet drøftet flere dage før opgøret. 

Læs også Silkeborg fejrede stadion-indvielse med sejr over AGF

Nick Horups gode ven Peter Palland - kendt fra programmerne om 'Morten & Peter' - var med Fodbold med Horup-holdet ude og se Silkeborgs nye stadion, Jysk Park.

I den forbindelse ønskede Peter Palland at interviewe Silkeborg-manager Peter Sørensen, og undervejs i interviewet kom de ind på Peter Pallands holdning til gule kort.

Læs også AGF-slider føler sig bortdømt efter nederlag i Silkeborg

- Vi holder en spiller klar i tilfælde af, at en spiller fra vores hold får et gult kort. Og så er det, du mener han skal flås ud? Og det er øjeblikkeligt?, spørger Peter Sørensen.

- Ja, lyder det korte svar fra Peter Palland, der ikke mener, at spilleren skal have en chance for at falde ned og rette op på spillestilen.

- Det klarer vi i Silkeborg. Jeg er altså mere bekymret over, om de kan leve op til det i AGF, lyder det fra Peter Sørensen.

Tilsyneladende fulgte hverken Peter Sørensen eller AGF-træner Glen Riddersholm rådet, og begge hold måtte fuldføre kampen med 10 mand på banen.

Se hele den underholdene diskussion om strategien ved gule kort i videoen øverst på siden.

02:53

VIDEO: Kom med indenfor på Silkeborg IF's nye stadion, Jysk Park.

Luk video