Stadion-auktion i gang: Jeg har lagt billet ind på et stykke græs

Det gamle stadion i Silkeborg bliver solgt i små stykker i øjeblikket. Man kan byde på alt fra græs til toiletter

02:20

Video: Claus Fisker - Scanpix / TV2 ØSTJYLLAND

Var det noget med en tribune eller en flere meter høj lysmast?

Silkeborg IF flytter ind på det flotte nye JYSK Park, når Superligaen bliver skudt i gang igen, og det betyder et farvel til den gamle hjemmebane Mascot Park.

Derfor finder lidt kuriøs auktion sted i den østjyske by. Der skal nemlig sælges ud af det gamle stadion, derfor kunne interesserede købe alt fra toiletter til tilskuerpladser. 

En af dem, der var mødt op på det gamle stadion var Silkeborg-tilhængeren Ulla Myrhøj, der var på jagt efter en helt særlig del af den gamle hjemmebane.

- Jeg har lagt billet ind på et stykke græs, fordi det jo er det, man som almindelig fan kan byde ind på. Vi har ikke så meget brug for en lysmast, eller et nyt toilet derhjemme, siger Ulla Myrhøj.

Vil have græs med hjem

Grønsværen er, som de fleste fodboldelskere ved, det mest centrale ved et fodboldstadion. Og det er da også netop derfor, at Ulla vil have et stykke af det gamle græstæppe med hjem.

- Græsset er jo der, det foregår. Det er jo der kampen foregår. Nu er jeg kommet på det her stadion i 50 år, og det er godt nok ikke det samme græs, der har ligget der i 50 år, men det er det, jeg har et specielt forhold til, fordi jeg står så tæt på banen til kampene. Så et stykke græs med hjem vil jeg frygtelig gerne have, siger Ulla Myrhøj. 

01:52

VIDEO: Kom med rundt på det nye stadion i Silkeborg.

Luk video

Men hvad skal man egentlig med sådan et stykke græs, det har Ulla Myrhøj ikke helt taget stilling til endnu.

- Det er ren sentimentalitet og nostalgi. Måske skal det bare plantes i en krukke med et SIF-flag i, så bliver det et SIF-alter, siger Ulla Myrhøj.

Auktionen lukker på søndag klokken 20.00