Sportschef: Ritter-afgang er flad fornemmelse

Silkeborg IF havde meget gerne holdt på Nicolaj Ritter, men en ’tredjepart’ gjorde det umuligt

Foto: Silkeborg IF

Forsvarsspiller Nicolaj Ritter er færdig i Silkeborg IF, efter at han ikke kunne blive enig med klubben om en kontraktforlængelse. Det skyldtes ifølge klubbens hjemmeside ’krav fra tredjepart’. Præcis hvad der ligger i det, vil sportschef i Silkeborg IF Jesper Stücker ikke helt ud med.

- Der er flere omstændigheder, der skal hænge sammen i forbindelse med at indgå en aftale. Der er sportslige og økonomiske, og der er måske andre klubber inde i billedet og en agent, siger han til tv2oj.dk.

Han ærgrer sig over, at det ikke lykkedes at forlænge samarbejdet.

- Det er lidt en flad fornemmelse. Det er lidt mærkeligt, for vi synes jo, at vi har været igennem nogle festlige ting sammen, og på den måde havde vi gerne fortsat samarbejdet med Nicolaj, for vi kender ham rigtig godt. Det kunne vi have hjulpet hinanden med, siger Jesper Stücker.

Den manglende forlængelse kan godt bygge på, at Nicolaj Ritter har fået et mere attraktivt tilbud fra en anden klub, bekræfter sportschefen.

- Måske har han fået et andet tilbud, som vi ikke kunne matche økonomisk, men det er bygget på formodninger og indikationer, siger Jesper Stücker.