Silkeborgs lejesvend kommer til at kæmpe for spilletid

Selv om Gregor Sikosek gjorde en god figur på Vestegnen i foråret, skal han ifølge SIF-manager Peter Sørensen ikke tage noget for givet

Gregor Sikosek håber, at skiftet fra Brøndby til Silkeborg IF er ensbetydende med spilletid i lange baner.

- Jeg kiggede på forskellige muligheder, og det her var den bedste, siger den 23-årige forsvarsspiller om muligheden for at blive udlejet til Silkeborg resten af sæsonen.

Silkeborg har på det seneste haft succes med at kickstarte flere spillere, der tidligere har været profiler i andre klubber.

Forstået på den måde, at de har været gået lidt i stå, og så er de kommet til Søhøjlandet, hvor karrieren så har fået nyt liv.

- Jeg håber, at jeg kan gøre det samme - og ellers hjælpe holdet så meget, som jeg overhovedet kan, siger Gregor Sikosek. 

Peter Sørensen, Silkeborgs manager, har ikke lovet Sikosek fast spilletid.

- Tanken er, at han skal konkurrere med Mikkel Cramer om at spille venstreback. Gustav Dahl er ude i et halvt år. Det er svært at trylle en stopper om til at være venstreback, siger Peter Sørensen og tilføjer:

- Vi har ikke nogen midtbanespiller, som vi lige synes, vi kan spille med som venstreback. Det var måske et af de steder, hvor vi var mest skrøbelige, og hvor jeg synes, vi var nødt til at handle. 

 

Peter Sørensen hæfter sig ved, at Gregor Sikosek gjorde en god figur på Brøndbys hold i foråret, ligesom han blev udtaget til det slovenske landshold.

- Det vidner om et vis format. Om han så er så god, at han kommer til at spille for os hver gang, vil tiden vise, siger Peter Sørensen.

Øverst i artiklen kan du se interviewet med både Gregor Sikosek og Peter Sørensen.

80_percent

play Biolog: Vi skal turde tro på, at dyrene kan passe sig selv

bil og josefine

Cykelsti stopper brat: Cyklister må køre på fragthovedåre

Omsorg (3)

Kolleger rørt til tårer: Hospice-sygeplejerske anerkendt med omsorgspris

HUSK PSYLLIUM-FRØSKALLER

Tilbagekalder naturlægemiddel: Tre er døde

def_thumb,50_percent

play På en villavej levede en mand i et affaldsbjerg, indtil naboerne gjorde et ubehageligt fund

Skærmbillede 2021-04-15 kl. 13.52.05

Veteranbus kendt fra TV: Nu kan den blive din

Dagens mest læste