Silkeborg-træner maner til besindighed efter pointhøst

Træner Peter Sørensen vil ikke garantere, at Silkeborg bliver i Alka Superligaen trods et godt udgangspunkt

Vi skal være realistiske i forhold til overlevelse i Superligaen, lyder det fra SIF-træner Peter Sørensen efter 0-0 mod Viborg. Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

1 af 3

Silkeborg kunne have bragt sig meget tæt på definitiv redning i Alka Superligaen, men måtte mandag nøjes med 0-0 i udekampen i Pulje 2 i kvalifikationsspillet mod Viborg.

Resultatet betyder, at Silkeborg endnu ikke har tabt i de første tre runder af kvalifikationsspillet, og det har skabt optimisme i klubben

Læs også SIF'er om Peter Sørensen-sagen: Han har været professionel

Silkeborg-træner Peter Sørensen maner dog til besindighed efter kampen.

vi var nok mere tilfredse efter kampen, end Viborg var.

Peter Sørensen, Silkeborg-træner

- Vi kan godt være tilfredse. Men der er fortsat ni point for os at spille om, og vi skal spille indbyrdes, så vi skal være påpasselige og realistiske i forhold til overlevelse i Superligaen, lyder det fra Silkeborg-træner Peter Sørensen.

- Jeg synes, at vi spillede en god anden halvleg, men Viborg kunne også have fået mål i første halvleg, så vi var nok mere tilfredse efter kampen, end Viborg var, tilføjer han.

Tæt på Viborg-føring

Viborg var uhyre tæt på at tage føringen kort før pausen, da Alexander Jakobsen blev spillet helt fri, men han måtte se Silkeborg-keeper Thomas Nørgaard diske op med en mesterlig redning.

- Jeg fik armen ind under kroppen og var heldig med at ramme bolden. Nogle gange går de ind, men ikke i dag. Der var en god portion held i det, men det var jo rart, at den ikke gik ind, siger Silkeborg-keeperen.

- Vi kom ikke særlig godt ud til kampen, og de første 20-25 minutter var ikke særligt gode for vores vedkommende. Men det var vigtigt, at vi trods alt fik holdt nullet, så vi kunne få det ene point med hjem, tilføjer han.

De to hold mødes igen fredag 21. april i Silkeborg i et nyt lokalopgør. Inden det opgør er Silkeborg med 35 point seks point foran naboerne fra Viborg