Silkeborg IF sælger Jens Martin Gammelby

Profilen er kun et lægetjek og en underskrift fra et klubskifte, og dermed synes en af de vigtigste brikker tabt for klubben

Jens Martin Gammelby (t.v.) er snart fortid i Silkeborg IF. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Silkeborg IF er i dag blevet enig med Jens Martin Gammelby’s nye klub om en transfer, og det forventes at tingene falder helt på plads indenfor de nærmeste dage.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Læs også SIF-manager om nedrykningsdramaet: Det var forfærdeligt

– Det er en succeshistorie for Jens Martin og for Silkeborg IF. Helt i tråd med vores strategi om at udvikle egne talenter, der skal videre, når de er blevet dygtige nok, har vi sagt ja til det tilbud, vi har fået, siger Silkeborg IF’s manager, Peter Sørensen.

Opjusterer forventningerne

I en fondsbørsmeddelelse oplyser Silkeborg IF Invest A/S, at selskabet opjusterer forventningerne til 2018 fra et overskud på 8-12 mio. kr. til et plus på 15-25 mio. kr. som følge af transferen.

– Såfremt Silkeborg IF mod forventning og forhåbning skal spille i den næstbedste række i næste sæson, forventes årsresultat at havne i den lave ende af spændet, udtaler Silkeborg IF’s adm. direktør, Kent Madsen, i meddelelsen.

Den målfarlige højreback med de gode venstreben kom til Silkeborg IF som U14-spiller fra FC Midtjylland. Han fik sit gennembrud i 2013/14-sæsonen, hvor han var med til at spille de rødklædte tilbage i Superligaen. Siden da er det blevet til 142 kampe og 9 mål for Silkeborg IF.

Ifølge Midtjyllands Avis, bliver det Brøndby IF, der fra næste sæson får glæde af Jens Martin Gammelbys kvaliteter.

Direktør for Silkeborg IF, Kent Madsen, er gæst i dagens Fodbold med Horup, hvor salget af profilen naturligvis bliver et debatemne. Du kan se Fodbold med Horup direkte fra klokken 16:20 på Facebook.