Silkeborg IF lejer svensk i Brøndby

Angrebstalentet Gustaf Nilsson tørner ud for Silkeborg IF i den kommende sæson

Foto: Silkeborg IF

Silkeborg IF lejer få dage før superligapremieren den 20-årige svensker Gustaf Nilsson i Brøndby IF.

Aftalen gælder ét år.

Læs også 13-årig boldpige fik besøg af superliga-spillere på sygehuset

- Tålmodighed betaler sig. Vi har haft rigtig mange muligheder at vælge mellem i forhold til at hente en angriber, men vi har ventet på den rigtige, siger Silkeborg-manager Peter Sørensen i en pressemeddelelse og tilføjer: 

Som det udviklede sig i Brøndby, er dette den chance, jeg har brug for.

Gustaf Nilsson, fodboldspiller

- Allerede i Peder Knudsens tid som sportschef havde SIF et godt øje til Gustaf Nilsson, men det var Brøndby, der sidste sommer fik ham tilknyttet. Omstændighederne har gjort, at vi har fået mulighed for at hente ham til Silkeborg i den kommende sæson.

Manager: Har prøvet en del

SIF-manageren betegner Gustav Nilsson som en spiller, der passer godt ind i kollektivet: Et ungt talent, der trods sin unge alder har prøvet en del på højt niveau.

- I kraft af sin fysik er han en god afslutter i feltet, men samtidig er han også dygtig med fødderne og kan bidrage i det opbyggende spil, siger Peter Sørensen. 

Gustaf Nilsson ser frem til tiden i Søhøjlandet. 

- Jeg har brug for meget spilletid, og det håber jeg på at få i Silkeborg. Jeg skifter, fordi det kan blive godt for min personlige udvikling, siger Gustaf Nilsson i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Faktisk ved jeg ikke ret meget om Silkeborg IF, men da chancen for et skifte kom, var jeg ikke i tvivl. Som det udviklede sig i Brøndby, er dette den chance, jeg har brug for.