Silkeborg IF henter Casper Sloth i AaB

Den tidligere AGF- og AaB-spiller Casper Sloth skifter til Silkeborg IF.

Silkeborg IF forstærker sig med 25-årige Casper Sloth, som skifter fra AaB på en toårig kontrakt, meddeler Silkeborg i en pressemeddelelse.

Her bliver han genforenet med træner Peter Sørensen, som han spillede under i AGF under sin karrieres mest succesfulde periode. Her nåede han også at få debut på det danske A-landshold. 

Læs også Danske Spil: AGF på vippen til top seks - men glem guldet

- Casper er stadig ung, og han har vist at han har et talent, der rækker til topklasse i Danmark. Vi henter ham først og fremmest fordi vi har en tro på, at han kan forstærke vores trup og forbedre vores hold, og det er vores forhåbning, at vi kan bringe ham tilbage på det niveau, han havde i 2012-13, siger Peter Sørensen.

Sloth slog ikke igennem

Succesen sendte ham til Leeds, men der slog Casper Sloth ikke igennem, og så endte han tilbage i Danmark i AaB. Nu har Silkeborg IF altså hentet ham. 

Læs også Færrest tror på mesterskab til Horsens og Silkeborg

- I SIF får han en træner, der kender ham og har tillid til ham, og han kommer til at indgå i en trup fuld af talent og udviklingspotentiale. Efter min mening var Casper Sloth en af de allerbedste danske centrale midtbanespillere i 2012-13. Siden traf han vel nogle forkerte karrierevalg, men jeg tror på, at vi kan få glæde af hinanden. Casper er en visionær og kreativt tænkende spiller, der har sin styrke i offensiven, siger Peter Sørensen.

Efter min mening var Casper Sloth en af de allerbedste danske centrale midtbanespillere i 2012-13. Siden traf han vel nogle forkerte karrierevalg.

Peter Sørensen, SIF-træner

Casper Sloth har spillet otte landskampe tidligere i karrieren, men i de senere år, har han været meget langt fra landsholdsfodbold. Nu håber han på en ny begyndelse under sin gamle træner. 

- SIF virker som en god klub. Jeg kender et par af spillerne, der allerede er her (de tidligere holdkammerater i AGF, Davit Skhirtladze og Stephan Petersen – red.), og de taler meget positivt om tingene i Silkeborg. Desuden kender jeg jo Peter og spillede noget af det bedste i min karriere hidtil med ham som træner, siger Casper Sloth.

Casper Sloth har lavet en toårig aftale med Silkeborg IF.