Silkeborg IF forstærker truppen

Niels Bisp kommer til klubben fra Vejle

Foto: Claus Fisker - Scanpix

Silkeborg IF spiller fra næste sæson i landets bedste række, og i den forbindelse skal truppen forstærkes. Første skridt mod den nye Superliga-trup blev taget mandag eftermiddag, da klubben offentliggjorde, at man har hentet Niels Bisp i Vejle Boldklub.

- Niels Bisp Rasmussen er en ung stopper med stor erfaring, og han passer godt ind med de forsvarsspillere, vi har i forvejen. Vi ser ham som en spiller, der har niveau til Superligaen her og nu, men også har potentiale til at blive bedre. Samtidig har han en god karakter, som anførerrollen i Vejle i en ung alder vidner om, siger SIFs sportschef, Jesper Stüker, i en pressemeddelelse.

Silkeborg IF tager afsked med to spillere

22-årige Niels Bisp har spillet i Vejle Boldklub siden han som 18-årig debuterede for klubben. Han er noteret for 87 kampe.

- SIF er en god klub, som jeg har et godt kendskab til, bl.a. fra de kampe, Vejle har spillet imod Silkeborg inden for de seneste år. I SIF er der et rigtig godt set-up, og jeg glæder mig til at komme i gang med den nye sæson, siger Niels Bisp Rasmussen i en pressemeddelelse.

Niels er bliver ansat på en to-årig kontrakt i Silkeborg IF, efter hans kontrakt med den sydjyske klub udløber ved udgangen af juni.

I TV 2 | ØSTJYLLANDS fodboldprogram Fodbold med Horup fortalte Silkeborgs cheftræner, Peter Sørensen, at man ville hente nye spillere