Silkeborg IF får ny hovedsponsor

Superligaklubben Silkeborg IF får Jyske Bank som hovedsponsor de næste fem år

Jyske Bank koncernen bliver ny hovedsponsor i superligaklubben Silkeborg IF. Parterne har indgået en aftale af fem års varighed, der løber fra den 1. januar 2004 frem til den 31. december 2008.

- I SIF Fodbold Support A/S er vi naturligvis både glade for og stolte af, at en virksomhed som Jyske Bank bliver ny hovedsponsor for klubben. Jyske Bank spiller en stor rolle i en by som Silkeborg og har jo altid støttet fodbolden, siger formand for Silkeborg IF Kent Madsen i en pressemeddelelse.

Ordførende direktør i Jyske Bank Anders Dam tilføjer:

- SIF er og har i en årrække været byens bedste ambassadør. Formålet med sponsorkontrakten er blandt andet at understøtte, at SIF spiller i landets bedste fodboldrække og derved giver Silkeborg by omtale, samt opnå maksimal reklame for Jyske Finans A/S, Jyske Bank A/S og Silkeborg Datacentral A/S.

Ihvertfald én betingelse i aftalen kan blive ualmindelig vigtig for Silkeborg IF i den kommende tid. Jyske Bank har nemlig bundet sig til et fem-årigt sponsorat, ligegyldigt om Silkeborg IF bliver i superligaen eller ej. Til gengæld kan Silkeborg IF sikre sig en bonus, hvis holdet bliver blandt de tre bedste i Superligaen eller vinder pokalfinalen.

Netop nu ligger Silkeborg IF til nedrykning fra Superligaen, fire point under nedrykningsstregen.