SIF's 18-årige startdebutant: En perfekt kamp at starte i

Jeppe Okkels var for første gang i karrieren i startopstillingen for Silkeborg IF. En kæmpe oplevelse, hvor kulissen var prikken over i'et

01:55

For første gang var Jeppe Okkels med i startopstillingen for Silkeborg IF.

Han blev 18 år fire dage forinden. Mandag aften fik Jeppe Okkels så sin forsinkede fødselsdagsgave fra manager Peter Sørensen, der havde udtaget ham til startopstillingen til stadionindvielsen mod AGF.

- At det lige bliver i dag foran 10.000 tilskuere på hjemmebane. Det var egentlig den perfekte kamp, man kan starte med, lød det efterfølgende med et stort smil fra Jeppe Okkels. 

Læs også AGF-slider føler sig bortdømt efter nederlag i Silkeborg

Den 18-årige offensivspiller havde henvist profilerede nyindkøb som Marc Rochester Sørensen og Stephan Petersen til bænken. 

- Jeg har arbejdet med de ting, som Peter (Sørensen, manager, red.) har sagt. Og så har han valgt mig fremfor de andre, og det er jeg selvfølgelig glad for. Men de andre er også to rigtig gode spillere, og der er en skarp konkurrence. Det er sådan, det skal være.

Ildåb i startopstillingen

I sidste sæson fik Jeppe Okkels syv optrædener i Superligaen - alle som indskifter. At han nu har fået sin ilddåb i start 11'eren betyder også et boost på selvtillidskontoen for den Okkels, der endda blev valgt som hjemmeholdets bedste spiller af rødklædte fans. 

Læs også Silkeborg fejrede stadion-indvielse med sejr over AGF

- Det giver en masse. Det var en god oplevelse og en god erfaring at tage med videre. Og så at fansene godt kunne lide det, jeg viste, det er jeg glad for, sagde Jeppe Okkels, der ikke er i tvivl om, hvad han kan bidrage med på banen.

- Min force ligger jo i det offensive spil, min 1-mod-1-udfordringer og min fart. Så det er det, jeg skal ind og bidrage med, når jeg får lov at spille.

Okkels og Silkeborg skal allerede i aktion igen på fredag klokken 19, når der skal aflægges besøg hos AC Horsens.

I videoen øverst kan du se interviewet med Jeppe Okkels.