SIF-træner: Skader afgør oprykning

De tre hold, der slipper for skader, er favoritter til at rykke op i Superligaen, vurderer SIF-træner Peter Sørensen

I løbet af weekenden bliver der spillet topkampe i 1. division. Lørdag tager Silkeborg imod topholdet Lyngby hjemme, og søndag tager Fredericia imod topholdet Vendsyssel, mens Vejle møder HB Køge, og tabellens nummer tre Horsens møder Helsingør.

Stillingen i toppen af 1. division er uhyre tæt. Med fem runder tilbage af efterårssæsonen er der seks hold, som ligger med få points mellemrum i kampen om de tre oprykningspladser til næste sæsons superliga.

Resultatet af den tætte kamp kan blive afgjort af, hvilke trupper, der formår at undgå skader og karantæner. Det vurderer Peter Sørensen, der er træner i Silkeborg, som er ét af de hold, der blander sig i topstriden.

- I det lange løb tror jeg, at det bliver afgørende, hvem der har den bedste trup, men også hvem der bedst kan tåle skader og karantæner, siger Peter Sørensen, som sammen med Silkeborg får besøg af topholdet Lyngby lørdag eftermiddag.

Stærkeste række nogensinde

En af Silkeborgs mange konkurrenter til oprykningspladserne er Vendsyssel, hvor rutinerede Ove Christensen er træner. Han mener, at det er størrelsen på pengepungen, som bliver afgørende for udfaldet i 1. division.

- Jeg kan sige det forholdsvist enkelt og kort: De klubber, der har det bedste sportslige setup og flest økonomiske midler, de kommer til at trække det længste strå, siger Vendsyssel-træneren, som vurderer at holdene i 1. division aldrig har været stærkere.

- Alle hold er ekstremt stærke. Det er den stærkeste række, der har været. Jeg har spillet med i 1. division før, og jeg må bare sige, at det er godt nok en stærk række, siger Christensen.

aarhus Universitetshospital

Flere end 200 på venteliste: Syge af senfølger i kø til nye klinikker

Plejehjem

Besøgsforbud lempes på plejecentre

Politibil

Politiet rykkede ud og lukkede ungdomsfest

COVID-19 LIVE:
corona

liveblog COVID-19 LIVE: Nu kan Danmark undersøge alle positive prøver for mutationer

Blomsten Silkeborg Winnie Christensen

playHvorfor må blomsterbutikker og Normal holde åbent, når Flying Tiger skal være lukket?

akutklinik Grenaa

play Muligt at lukning af akutklinikker forlænges: - Det er rigtig ubehageligt