SIF-træner efter nederlag: AGF er ikke bedre end os

Manager Peter Sørensen var en skuffet mand efter mandagens 2-0-nederlag til AGF på eget græs, men han fastholder at hans hold stadig er bedre

02:16

To scoringer på straffespark af Morten 'Duncan' Rasmussen skaffede AGF en umådelig vigtig sejr over Silkeborg IF, da de to hold tørnede sammen i Pulje 2 mandag aften.

Misbrugte chancer og fejl blev afgørende, idet hjemmeholdet spillede bedst ifølge Peter Sørensen.

- Vi er ikke alene dominerende, vi spiller rigtig godt. Vi er lidt for dårlige i det afsluttende spil, og det kan blive dyrt. Det konstaterer vi i dag, sagde cheftræner Peter Sørensen efter kampen, lyder det fra manageren.

Læs også Håbet lever for AGF efter højdramatisk sejr i Silkeborg

Nederlaget er dog ikke ens betydende med, at AGF-truppen er bedre end midtjydernes.

- Jeg synes ikke, AGF har et bedre hold end os. Når det er sådan, at man har et hold der er lige så godt eller bedre end modstanderen og man taber, så falder det tilbage på træneren og ikke den enkelte spiller. 

En enorm skuffelse prægede også Silkeborgs Robert Skov. Han begik det første straffespark, da han i slutningen af første halvleg prøvede at cleare bolden med et saksespark. I stedet ramte han AGF's Elmar Bjarnasson, og så pegede dommeren på 11-meter pletten. 

01:45 Luk video

- Jeg kan jo cleare den. Sparke den væk. Så dømmer dommeren straffespark. Det kan godt være det er urutineret af mig at give ham chancen for at dømme den. men jeg synes stadig ikke det er til straffe. Men sådan er det, lød det fra en dybt, dybt skuffet Robert Skov.

Den nervepirrende Pulje 2 finder sin afgørelse på søndag, hvor Silkeborg skal til Aalborg, mens AGF hjemme tager imod Viborg. En sejr til Silkeborg er nok for at sikre sig endnu en sæson i Superligaen. 

Ét point kan være nok, hvis kampen i Aarhus også ender uafgjort. Taber Silkeborg, er de derimod sikre på at skulle spille nedrykningsplayoffs.