SIF-svensker efter frustrerende tid: Dejligt med nogle mål

Gustaf Nilsson har scoret i de sidste to kampe, men før det var der langt mellem snapsene. Nu håber han at kunne holde fast i momentum

04:42

Hans mål i overtiden mod FC Helsingør i torsdagens 1-1-kamp kan vise sig at blive livsvigtigt for Silkeborg IF. Mod Lyngby i runden forinden scorede han også, og nu håber Gustaf Nilsson, at det fortsætter.

- Ja, det er dejligt at komme lidt i gang med målscoringen. Det har jeg manglet i de tidligere kampe, så det er dejligt at komme i gang. Så håber jeg bare, at jeg kan fortsætte med at score mål i de sidste kampe, lyder det fra den svenske angriber, der er udlejet fra Brøndby.

Gustaf Nilsson har været meget inde og ude af startopstillingen - og endda helt uden for truppen i dette forår.

- Det har været en frustrerende periode. Nu har det føltes godt i træningerne, så det var også dejligt at få scoret mål i kampene også, siger Gustaf Nilsson, der har lært meget af leje-opholdet på Søholt.

- Den har været udviklende, synes jeg. Jeg har spillet mange kampe, men jeg har manglet lidt mål. Men jeg har arbejdet hårdt, så det er bare med at fortsætte med det. Så kommer der forhåbentlig flere mål.

Læs også Sent mål sikrer Silkeborg fordel i overlevelseskampen

Efter sæsonen udløber lejeaftalen med Silkeborg IF, og dermed regner den 20-årige svensker også med at skulle retur til Vestegnen.

- Planen er stadigvæk at komme tilbage til Brøndby og kæmpe for min plads der.

Gustaf Nilsson og Silkeborg IF skal ud i den afgørende kamp mod FC Helsingør på mandag klokken 16:00. Den samlede taber ryger direkte i 1. division, mens vinderen skal møde nummer to fra 1. division, som med al sandsynlighed bliver Esbjerg.