SIF forlænger med 16-årig debutant

Jeppe Okkels binder sig til Silkeborg IF

Foto: Silkeborg IF

Lørdag fik 16-årige Jeppe Okkels debut på Silkeborg IFs førstehold, der i sæsonens sidste kamp i 1. division sikkert vandt 5-0 over Vejle.

Lørdag var også dagen, hvor det unge talent kunne afsløre, at han har forlænget sin kontrakt med klubben, så den løber i yderligere tre år.

- Jeg har det rigtig godt i SIF, og jeg er overbevist om, at det er det bedste sted for mig at udvikle mig som fodboldspiller. Derfor var beslutningen let, siger Jeppe Okkels til klubbens hjemmeside.

Glad sportschef

Jeppe Okkels er en lokal dreng, der har fået sin fodbolduddannelse i klubben, siden han skiftede til den som U13-spiller.

Sportschef Jesper Stüker glæder sig over, at klubben har forlænget aftalen med U-landsholdsspilleren.

5-0: Silkeborg IF sluttede med storsejr

- Jeg er meget glad for at, vi har knyttet Jeppe Okkels til os i yderligere tre år. Det er helt i overensstemmelse med de mål, vi har for talentarbejdet i SIF. Vi vil gerne beholde talenterne - mindst indtil de er "voksne," og vi tror i al beskedenhed, at en spiller som Jeppe Okkels udvikler sig bedst hos os. Vi har et godt talentudviklingsmiljø, og er en ung spiller dygtig nok, er vejen til førsteholdet kort. Debuten til Jeppe Okkels lørdag mod Vejle dokumenterer det, siger Jesper Stüker.

Okkels blev skiftet ind efter en god time af lørdagens kamp.