SIF-direktør tilfreds med tilskueropbakning på nyt stadion

Silkeborg IF har i denne sæson taget et helt nyt stadion i brug, og det har givet tilskuerfremgang til stor tilfredshed for direktøren

Silkeborg IF skal spille på kunstgræs på deres nye stadion. Foto: Lone Bergholdt Hald, TV MIDTVEST

5777 tilskuere på et stadion med plads til 10.000 på en aften med besøg fra topholdet Brøndby IF lyder måske ikke af meget. Men ikke desto mindre er det flere, end Silkeborg IF satser på at få i gennemsnit på det nye stadion Jysk Park. Direktøren Kent Madsen er godt tilfreds med opbakningen.

- Nu var det jo en råkold november søndag, hvor vi mødte Brøndby, og så har vi nok også tabt lidt for mange kampe. Så jeg havde ikke forventet flere. Vores mål er 4000 tilskuere i snit i den her sæson, siger Kent Madsen til TV2 ØSTJYLLAND.

Og efter otte hjemmebane ligger man faktisk med lidt under 5000 i snit, så direktøren er fint ud tilfreds.

- Vi havde 3000 i snit på det gamle stadion, så det er jo en fin fremgang. Og vi er en af få klubber, der har oplevet en massiv vækst i tilskuere i forhold til sidste sæson (55 pct. på hjemmebane, red.), så det er mere end godkendt, lyder det fra Kent Madsen.

Vi havde 3000 i snit på det gamle stadion, så det er jo en fin fremgang. Og vi er en af få klubber, der har oplevet en massiv vækst i tilskuere i forhold til sidste sæson.

Kent Madsen, direktør

Inden kampen mod Brøndby søndag fik klubben også ros for at låne stadionbanen ud til modstanderholdet dagen før. Silkeborg IF har som det andet hold i Danmark nemlig valgt at spille på kunstgræs, og det kræver tilvænning fra spillerne.

Derfor var Brøndby-truppen da også glade for, at man fik lov til at prøve græstæppet af inden dommernes første fløjt søndag aften.

01:52

Kom med en tur rundt på det nye stadion i videoen her. 

Luk video

Om det var det, der gjorde udslaget, skal være usagt. Men kampen blev ikke desto mindre vundet af udeholdet fra den københavnske vestegn. 1-3 endte opgøret.