Peter S.: Vil arbejde for klubben så længe det skal være

Direktør Kent Madsen holder fast i, at Peter Sørensen er manden, der kan få Silkeborg IF tilbage i Superligaen. Manageren selv vil kæmpe videre

Peter Sørensen var mest af alt skuffet over sig selv, efter søndagens 0-3-nederlag til Esbjerg, som sendte Silkeborg IF ud af Superligaen. Men han understreger, at Silkeborg er og altid har været hans klub. Foto: Claus Fisker - Ritzau Scanpix

Det var en mildt sagt mærkelig stemning, der bredte sig i interview-området under Blue Water Arena i Esbjerg søndag aften efter nedrykningsdysten mellem Esbjerg fB og Silkeborg IF.

I den ene ende hoppede, dansede og råbte esbjergenserne, der nu kan kalde sig Superliga-spillere, mens skuffelsen i Silkeborg-lejren stod som en skærende kontrast. 

Læs også Stor fiasko: Silkeborg rykker ud af ligaen efter 0-3-nederlag

En skuffet men fattet direktør, Kent Madsen, svarede umiddelbart efter kampen på, om Peter Sørensen er manden, der skal få Søhøjlandets fodboldstothed tilbage i landets fornemmeste fodboldrække.

- Jeg mener bestemt, at Peter Sørensen er manden, der kan rykke os op. Det gjorde han sidste gang, og det kan han gøre igen, lød det umiddelbart efter kampen fra Kent Madsen.

Skuffet over sig selv

Peter Sørenen var ramt på stoltheden efter kampen.

- Lige nu er jeg ret skuffet over mig selv, lyder det kort fra Peter Sørensen, da han bliver bedt om at forholde sig til direktørens udmelding.

- Betyder det, at du er i tvivl om, om det er dig, der skal sende Silkeborg tilbage i Superligaen?

- Nej, nej, men jeg er bare skuffet over mig selv. Jeg er skuffet over, at vi er her. Jeg er parat til at gøre mit job. Jeg har altid haft Silkeborg som min klub, og det vil også være sådan fremover. Jeg vil arbejde for dem lige så længe, det skal være, siger manageren.

Det hele er noget lort

Casper Sloth var både dybt skuffet og irriteret efter nederlaget, der sendte klubben ud i mørket.

- Der blev ikke sagt et ord i omklædningsrummet. Og ja, det er jo sådan man har det. Folk har det ad helvedes til.

Casper Sloth sidder på banen og prøver at kapere skuffelsen over at rykke ud af Superligaen. Foto: Claus Fisker - Ritzau Scanpix

Som altid, når en klub rykker ned, bliver deres profiler varme navne hos interesserede klubber. Det ønsker Casper Sloth dog ikke at forholde sig til.

- Hvordan har du det med at skal være 1. divisionsspiller?

- Det ved jeg ikke, det har jeg ingen kommentarer til. Nu må vi se, hvad der kommer til at ske. Lige nu tænker jeg ikke særlig langt. Lige nu synes jeg bare, det hele er noget lort.

- Men er du klar til at tage turen med op igen?

- Det har jeg heller ingen kommentarer til.

I videoen midterst i artiklen kan du se hele reportagen fra minutterne efter kampen, og høre interviews fra både direktør Kent Madsen (tidskode 0:00 og 6:13), anfører Simon Jakobsen (10:00), Mikkel Vendelbo (14:10), manager Peter Sørensen (16:17) og Casper Sloth (26:16).

Esbjerg – Silkeborg IF 3-0 (0-0)

1-0 Anders Dreyer (76. min.)
2-0 Anders Dreyer (80. min.)
3-0 Anders Dreyer (90. min.)

Tilskuere: 7.043