Peter S.: Jeg vil stadig hellere være i mine sko end i Glens

Silkeborg-manageren tror på endnu en sejr over AGF, selvom der blev ædt af forspringet i den seneste runde

02:16

Viborg spolerede Silkeborg IF's 100-års jubilæumsfest ved at tage alle tre point med hjem fra Mascot Park i den forgangne spillerunde i Superligaen. 

Samtidig vandt AGF på overlegent vis 4-0 på hjemmebane over AaB, men de to resultater får ikke manager Peter Sørensen til at ryste i bukserne.

- AGF scorede også fire mål inden vi mødte dem sidst. Og det gik alligevel rimelig godt for os, lyder det med et smil fra Peter Sørensen, der henviser til AGF's 4-2-sejr ude over Viborg, inden aarhusianerne hjemme blev slået med 3-1 af de rødblusede silkeborgensere.

Pulje 2 er helt åben. AaB indtager førstepladsen med 37 point, derefter kommer Silkeborg IF med 35 point på andenpladsen. Peter Sørensens tropper har nu kun tre point til forfølgerne fra Viborg, mens AGF runder puljen af med 31 point.

- Jeg synes, det er en lige gruppe, som det har været hele tiden. Vi havde et godt forspring, da vi startede. Og vi har stadig et forspring, som gør, at vi stadig har en lille fordel, siger han, inden han fortsætter.

01:18

VIDEO: Her kan du høre Peter Sørensen fortælle om situationen med Nicolaj Agger og de tre øvrige spillere, som har kontraktudløb til sommer, Andreas Albers, Jens Rinke og Rubio Rubin.

Luk video

- Jeg vil stadigvæk hellere være i mine egne sko, end i både Glens (Riddersholm, AGF-træner, red.) og Johnnys (Mølby, Viborg-træner, red.), så vi prøver at se, om ikke vi kan klare AGF igen på mandag.

Kampen mellem Silkeborg IF og AGF spilles mandag aften klokken 19.00 på Mascot Park i Silkeborg.