Østjylland har Superligaens hurtigste fødder

I seks ud af de ni Superliga-runder har en østjysk spiller haft den højeste topfart. Og hurtigst i hele sæson er såmænd også en østjyde

Der er masser af fart på de østjyske Superligahold. Faktisk så meget fart, at østjyderne i den grad præger listerne over de hurtigste spillere i rækken.

I den seneste spillerunde var det således Simon Jakobsen, der var den hurtigste af alle spillere. I Silkeborgs 1-0-sejr over OB skød den blonde midtstopper en topfart på 33.67 km/t.

I det hele taget havde Silkeborg-spillerne en hurtig dag på kontoret. Marc Rochester Sørensen og Ibrahim Moro var nemlig henholdsvis nummer to og tre på listen.

De hurtigste spillere i Superligaens 9. runde

Simon Jakobsen og hans holdkammerater kan dog ikke helt følge med den spiller, der har været allerhurtigst i hele sæson.

Da Randers FC tabte til FC Helsingør i 7. runde, nåede kronjydernes unge angrebskomet Marcus Mølvadgaard nemlig en topfart på hele 40.14 km/t, hvilket gør ham til den hidtil hurtigste Superliga-spiller i denne sæson. Den næsthurtigste er såmænd også at finde i en østjysk klub, for hos rivalerne i AGF havde Daniel A. Pedersen fart i støvlerne, da AGF og OB spillede 0-0 i 5. runde. Midtbanedynamoen blev målt til 38.83 km/t.

Superligaens hurtigste i denne sæson

Lidt overraskende er en målmand er at finde blandt de allerhurtigste Superliga-spillere. Men ikke desto mindre er FC Nordsjællands islandske keeper Runar Alex Runarsson blevet målt til 37.4 km/t - den fjerde højeste topfart i denne sæson.

Johnny Thomsen fra Randers FC kan også se sit navn på toppen af en af de fitnessrelaterede lister. Randers FC's højreback er den spiller, der har løbet længst med mere end 20 kilometer i timen.

De tre hurtigste fra de østjyske Superliga-klubber

Hvis du selv vil dykke ned i alverdens statistikker fra Superligaen, så kan finde dem i Superliga.dk's Performance Center. 

hest2

play Naturpark beskyldt for misrøgt af heste: Afviser alle anklager

Martin Damgaard

play Naboer vil hive politikere ud i virkeligheden: De skal vide, hvad de stemmer om

IKEA

play Derfor åbner IKEA ikke i morgen

Skærmbillede 2021-02-28 kl. 15.01.43

play Forpremiere: Ny serie følger familie, der har købt en hel zoo

20200924161915655_1000.jpg

liveblog COVID-19 LIVE: 463 nye coronasmittede i Danmark - smitteprocenten er meget lav

politibil

Politiet uddeler bøder og lukker vandpibecafé i Brabrand