Nye SIF-spillere klar til at kæmpe for spilletid

Kristian Fæste og Emil Lyng jagter spilletid i Silkeborg IF

Silkeborg IF kunne tidligere på ugen præsentere Emil Lyng og målmand Kristian Fæste som nye spillere i klubben. Og de to nye er klar til at tage kampen op og komme i betragtning til spilletid.

Emil Lyng, der har fået en del af sin fodboldopvækst i AGF og senest har spillet for Esbjerg fB, fortæller, at han er blevet taget godt imod af resten af truppen.

- Jeg er rigtig glad for at komme herop. Både at møde mine nye holdkammerater og trænerteamet, men også at komme ud og spille noget fodbold igen. Det er det, jeg har gået og savnet lidt både i foråret men også hen over sommeren, hvor jeg har været helt fri fra fodbold, dog ikke af egen vilje, men grundet ferie og klubløshed, så det er rigtig dejligt at være i gang igen, og de har taget godt imod mig, siger Emil Lyng.

Sulten efter fodbold
Han er derfor sulten efter at komme i gang og klar til at kæmpe for at få minutter på banen.

- Det er et godt sammenspillet hold, jeg er kommet til. På banen skal jeg selvfølgelig bevise mit værd til træning. Jeg har kun haft to træninger med den i dag (lørdag, red.), og så er der allerede kamp i morgen, søndag, mod Brøndby. Jeg er klar, og lige så snart jeg får chancen, så skal jeg nok bevise mit værd. Jeg er som sagt sulten efter at spille fodbold, og det glæder jeg mig rigtig meget til, men i og med at der er en masse gode og dygtige spillere her på holdet, så skal jeg også kæmpe for min plads, siger offensivspilleren.

Det samme skal Kristian Fæste, der er hentet til klubben for at tage kampen op med Thomas Nørgaard om pladsen i buret.

- Det er nogle gode spillere, trænere og en god klub, så jeg er meget, meget tilfreds, siger Kristian Fæste, der ligesom Emil Lyng også kun har trænet med et par gange i sin nye klub.

Hør SIF-træner Peter Sørensen om BIF-kampen og de nye spillere her

- Jeg kan bidrage med en masse redninger og forhåbentlig godt målmandsspil, og så skal jeg være med til at presse Thomas Nørgaard og forhåbentlig få min debut i løbet af efteråret, siger målmanden, der senest har spillet i Vejle.

Både Emil Lyng og Kristian Fæste er udtaget til Silkeborg IFs hjemmekamp mod Brøndby i morgen, søndag, klokken 16.00, men de starter formentlig begge to på bænken til det opgør.

SIF-truppen mod Brøndby IF

 

Pernille Blossom

playCorona kickstartede drømmen: Pernille snitter på livet løs

storke storkepar storkeunger Enslev

playEfter unger døde: Nu får landsby ny storkerede

20200618-125749-L-1920x1280we

Østjysk politiker ånder lettet op: Klar til en ny start for samarbejdet med USA

Indehaver performance fitness Bjørn

play Deltagere til udendørs fitness blev sigtet: Nu har politiet droppet sagen

Skærmbillede 2021-01-20 kl. 19.30.26

Østjysk virksomhed om præsidentskifte: - Vi ser frem til, at der kommer ro og kontrol

test corona covid-19

Mobile testcentre bruges alt for lidt, mener regeringen - indkalder kommuner til hastemøde