Håbet blev slukket i Hobro: Silkeborg skal spille om nedrykning

Silkeborg skal spille om nedrykning efter 0-1 ude mod Hobro, som er sikker på endnu en sæson i Superligaen

Vladimir Rodić ærgrer sig efter nederlaget i Hobro. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Det var en skuffet SIF-cheftræner, man kunne finde på DS Arena efter nederlaget til Hobro. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

1 af 3

Silkeborg led sit fjerde nederlag i træk, og dermed er det sikkert, at de røde SIF'ere skal spille om nedrykning.

Det er status, efter at Peter Sørensens mandskab mandag aften tabte 0-1 til Hobro på DS Arena.

Læs også Silkeborg-profil ser dystert på nedrykningsspillet

Sejren til hjemmeholdet betød, at Hobro sammen med AGF har sikret endnu en sæson i Alka Superligaen.

Hobro vinder fortjent.

Peter Sørensen, cheftræner, Silkeborg IF

I gruppe 1 i nedrykningsspillet har både Hobro og AGF 38 point på henholdsvis første- og andenpladsen. Silkeborg har ti point færre, og der resterer tre runder i gruppespillet.

Silkeborg havde ellers gode perioder i opgøret på bolden, men det var i høj grad Hobro, der satte spillet og gik efter sejren. 

Silkeborgs Jens-Martin Gammelby (t.v.) i en duel med Hobros Pål Alexander Kirkevold. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Hobro var et hak bedre

Peter Sørensen, cheftræner for Silkeborg IF, var ærgerlig over, at SIF ikke fik sat spillet bedre, end tilfældet. Samtidig erkendte han, at Hobro efter pausen var et hak bedre, hårdere og hurtigere end SIF.

– Hobro var lidt bedre i nærkampene og fik fat i det meste af nedfaldet samtidig med, at vi savnede kvalitet i det, vi havde. Jeg lykønsker Hobro med resultatet, sagde Peter Sørensen til tv efter nederlaget.

Gæsterne havde gennem kampen især svært ved at åbne modstanderens forsvar. Hjemmeholdet skulle derimod blot bruge få minutter på netop den disciplin.

Allerede efter fem minutter bragte værterne sig således foran 1-0. På et højt og langt indlæg fra backen Björn Kopplin satte Wilfried Domoraud hovedet på bolden.

Efter 55 minutter satte Hobros forsvarer Mads Justesen bolden ind bag Peter Friis Jensen i Silkeborg-målet, men scoringen blev annulleret, da dommeren fløjtede for frispark i situationen.

Dermed blev det kun til et enkelt mål i kampen.

Hobro IK – Silkeborg IF 1-0 (1-0)

1-0 Wilfried Domoraud (5. min.)

Tilskuere: 2.013