Emil Lyng glad for SIF-debut trods nederlag til Brøndby

Emil Lyng kom på banen for Silkeborg IF i søndagens nederlag til Brøndby IF

02:25

Silkeborg IF er tilbage i Superligaen, og søndag mødte holdet på hjemmebanen Mascot Park Brøndby IF. Nyerhvervelsen Emil Lyng kom på banen til sin debut i 2-0-nederlagt.

Med cirka 25 minutter tilbage af opgøret og bagud med 2-0 valgte Silkeborg-træner Peter Sørensen at sende Emil Lyng på banen. 

En god trup med kvalitet til mere
- Det er aldrig sjovt at tabe. Det er nok sagt om det, men derimod er jeg rigtig glad for at spille min første kamp her på Mascot Park og være i gang igen med noget fodbold. Jeg har mødt en rigtig fin trup spiller for spiller men også holdmæssigt. Jeg synes virkelig, at vi har kvalitet til mere end det, vi så i dag, siger Emil Lyng, der inden sommerskiftet til Silkeborg spillede i Esbjerg fB.

Kampfakta

Silkeborg-Brøndby 0-2 (0-1).
0-1 Andrew Hjulsager (20. minut). 0-2 Frederik Holst (49. minut).
Tilskuere: 4.902.

I søndagens kamp var det rødblusede hjemmehold længe om at få lagt lidt tryk på gæsterne fra Brøndby, og det undrer også Emil Lyng.

- Det er et godt spørgsmål. Det er vi selv ærgerlige over. Jeg ved det ikke, men måske var der lidt nerver, som skulle bankes af. Vi er et oprykkerhold, og vi skal etablere os i den her i Superligaen, hvilket kommer efterhånden, siger Emil Lyng, der har fået noget af sin fodboldopvækst i AGF.

I videoen øverst på siden kan du se interviewet med Emil Lyng, og herunder kan du høre Silkeborgs Robert Skovs kommentarer til kampen.

01:38 Luk video