Desværre Silkeborg: Mål-svensker skal tilbage til Brøndby

Der er ikke noget at komme efter for Silkeborg IF. Gustaf Nilsson tager "helt sikkert" tilbage til Brøndby, når lejeaftalen udløber efter sæsonen

Fire mål i fire kampe. Og så endda i nogle uhyre vigtige nogle af slagsen.

Det er status for den ellers så udskældte Gustaf Nilsson, der inden 13. maj ikke havde scoret siden december.

- Selvfølgelig er jeg glad for det her. Det er godt, at jeg nu har scoret nogle mål i træk, og det er nogle vigtige kampe, jeg har scoret i. Forhåbentlig får jeg scoret på søndag også, lyder det fra Brøndby-lejesvenden.

Dermed har Gustaf Nilsson fundet noget, Silkeborg ellers har manglet: mål i støvlerne hos en angriber.

- Du har scoret fire kampe i træk og er ved at finde formen. Er det stadig helt sikkert, at du skal tilbage til Brøndby?

- Ja, lyder det klare svar fra Gustaf Nilsson.

Gustaf Nilsson (i midten) jubler over sin scoring sammen med holdkammeraterne Jens Martin Gammelby (tv.) og Marc Rochester Sørensen.
Gustaf Nilsson (i midten) jubler over sin scoring sammen med holdkammeraterne Jens Martin Gammelby (tv.) og Marc Rochester Sørensen. Foto: Claus Bonnerup - Ritzau Scanpix

- Hvorfor kunne du ikke tænke dig at blive her og blive ved med at få den faste spilletid og blive ved med at udvikle dig?

Jeg vil stadig tilbage til Brøndby for at udvikle mig der også. Det er et rigtigt godt hold, og jeg skal kæmpe meget for at få spilletid der også, siger den 21-årige svensker, der nok håber, at klubben på Vestegnen kigger med.

- Det er skønt også at få vist dem, at jeg kan få scoret lidt, så det er vigtigt.

- Silkeborg har ikke råd til målfarlige spillere

VIDEO: Det kan ikke hjælpe noget at forsøge at beholde Gustaf Nilsson, lyder det fra Silkeborg-manager Peter Sørensen, der her også sætter ord på kampen mod Esbjerg.

Gustaf Nilsson er usvigelig sikker i sin udmelding om, at han bliver. Og derfor kan manager Peter Sørensen da heller ikke gøre det store.

- Det har jeg heller ikke forsøgt, det har hele tiden været aftalen, lyder det fra manageren.

- Det kan ikke hjælpe noget. Nu har Gustaf haft en rigtig fin periode her, hvor han har scoret mål. Nicklas Helenius ville vi også gerne have beholdt, men han ville også videre. Vi er en klub, der ikke har råd til at have spillere, der scorer mange mål i Superligaen.

Robert Skov røg i vinters, tirsdag blev Jens Martin Gammelby solgt til Brøndby, og nu skal Gustaf Nilsson så også tilbage til de blå-gule. En trist, men uundgåelig konsekvens for Peter Sørensen.

- Vi er en klub, der er nødt til at sælge de bedste spillere, vi har, når de har vist, at de er gode i Superligaen. Det er vi nødt til at affinde os med, hvor ærgerligt det end måtte være. Ikke mindst for træneren, der godt kunne tænke sig, at vi spillede væsentligt højere oppe i tabellen, siger han med et smil.

80_percent

play Biolog: Vi skal turde tro på, at dyrene kan passe sig selv

bil og josefine

Cykelsti stopper brat: Cyklister må køre på fragthovedåre

Omsorg (3)

Kolleger rørt til tårer: Hospice-sygeplejerske anerkendt med omsorgspris

HUSK PSYLLIUM-FRØSKALLER

Tilbagekalder naturlægemiddel: Tre er døde

def_thumb,50_percent

play På en villavej levede en mand i et affaldsbjerg, indtil naboerne gjorde et ubehageligt fund

Skærmbillede 2021-04-15 kl. 13.52.05

Veteranbus kendt fra TV: Nu kan den blive din

Dagens mest læste