AGF-slider føler sig bortdømt efter nederlag i Silkeborg

Dennis Flinta mener, at hans hold godt kunne være mere overbevisende, mens Martin Spelmann ærgrer sig over at blive bortdømt

Der var action for alle pengene, da Jysk Park blev indviet mandag aften i Silkeborg. Hjemmeholdet gav størstedelen af de 10.000 fans en god oplevelse med en 2-1-sejr over AGF. Hos udeholdet føler man sig derimod bortdømt. 

Med tre mål, to røde kort og et underkendt mål, så var det en særdeles medrivende kamp at se på, og ifølge Silkeborg-anfører Dennis Flinta var der også nok at se til inde på banen.

- Det bliver en hektisk kamp. I og med vi ikke er mere overbevisende, end vi er - inklusive mig selv - så gør det, at vi bliver en lille smule nervøse, fordi de ligger så meget til os, som de i virkeligheden gør. Og vinder vi ikke større end 2-1, lød det fra anfører Dennis Flinta.

Ved stillingen 1-1 fik AGF vist deres højre back, Dino Mikanovic, ud, hvilket især fik de medrejsende AGF-fans til at sætte sig på lydkulissen. 

- Der var mange tilskuere på lægterne, og i og med at kampen blev som den blev med mange dueller og nærkampe, og de får den tidlige udvisning, så var det fair at AGF prøvede at påvirke dommeren, så meget de kunne. For de følte måske, at de havde noget i banken. 

Se interviewet med Dennis Flinta her. 

AGF-slider: Vi var klart bedst

På den anden banehalvdel stod Martin Spelmann, der ikke mente, at kampens resultat var et retvisende udtryk for de to holds præstationer.

- Jeg synes jo, vi er klart bedst. Både med en mand mindre, 11-11 og 10-10, lød det fra Martin Spelmann efter kampen med henvisning til udvisningerne af AGF's Dino Mikanovic og Silkeborgs Ibrahim Moro.

Ved stillingen 2-1 til Silkeborg fik Martin Spelmann mødt et indlæg med pandebrasken. Det strøg i nettet, men med det samme hejste linjedommeren flaget og dommeren fløjtede for offside. Til stor forundring for midtbanekrigeren.

- Vi skal slås rigtig meget for vores mål, og når vi så endelig scorer og det så ikke tæller af mærkelige årsager, så er det selvfølgelig op ad bakke.

- Vi må også bare sige, at vi giver dem to mål, og det er selvfølgelig ikke godt nok. Så der er en masse ting at tage med herfra, både gode ting men også mindre gode, forklarer Martin Spelmann.

Du kan se hele interviewet med Martin Spellmann øverst på siden. 

Her kan du komme med indenfor og se Jysk Park, der blev indviet mandag aften.
20210223-132257-L-1920x1280we

Politiske stridigheder kan få danskerne til at slække på restriktionerne

Vaccine

Vaccinationscentre i stress-test: 9200 midtjyder skal vaccineres i dag

piraten djurs sommerland

Disse østjyske kulturinstitutioner må åbne – men gør det ikke

20200204-233208-L-1920x899we

Kunder raser: Har ikke fået penge retur for aflyst koncert

lystrup spejdergruppe

play Slut med online-møder: Nu glæder de sig til sammenhold og lugten af røg

Lige nu
20200929-160321-l_68mb.jpg

liveblog COVID-19 LIVE: Eksperter kunne godt have regnet på åbning for ældre elever