AGF-slider føler sig bortdømt efter nederlag i Silkeborg

Dennis Flinta mener, at hans hold godt kunne være mere overbevisende, mens Martin Spelmann ærgrer sig over at blive bortdømt

02:01

Der var action for alle pengene, da Jysk Park blev indviet mandag aften i Silkeborg. Hjemmeholdet gav størstedelen af de 10.000 fans en god oplevelse med en 2-1-sejr over AGF. Hos udeholdet føler man sig derimod bortdømt. 

Med tre mål, to røde kort og et underkendt mål, så var det en særdeles medrivende kamp at se på, og ifølge Silkeborg-anfører Dennis Flinta var der også nok at se til inde på banen.

Læs også Silkeborg fejrede stadion-indvielse med sejr over AGF

- Det bliver en hektisk kamp. I og med vi ikke er mere overbevisende, end vi er - inklusive mig selv - så gør det, at vi bliver en lille smule nervøse, fordi de ligger så meget til os, som de i virkeligheden gør. Og vinder vi ikke større end 2-1, lød det fra anfører Dennis Flinta.

Ved stillingen 1-1 fik AGF vist deres højre back, Dino Mikanovic, ud, hvilket især fik de medrejsende AGF-fans til at sætte sig på lydkulissen. 

- Der var mange tilskuere på lægterne, og i og med at kampen blev som den blev med mange dueller og nærkampe, og de får den tidlige udvisning, så var det fair at AGF prøvede at påvirke dommeren, så meget de kunne. For de følte måske, at de havde noget i banken. 

02:35

Se interviewet med Dennis Flinta her. 

Luk video

AGF-slider: Vi var klart bedst

På den anden banehalvdel stod Martin Spelmann, der ikke mente, at kampens resultat var et retvisende udtryk for de to holds præstationer.

- Jeg synes jo, vi er klart bedst. Både med en mand mindre, 11-11 og 10-10, lød det fra Martin Spelmann efter kampen med henvisning til udvisningerne af AGF's Dino Mikanovic og Silkeborgs Ibrahim Moro.

Ved stillingen 2-1 til Silkeborg fik Martin Spelmann mødt et indlæg med pandebrasken. Det strøg i nettet, men med det samme hejste linjedommeren flaget og dommeren fløjtede for offside. Til stor forundring for midtbanekrigeren.

- Vi skal slås rigtig meget for vores mål, og når vi så endelig scorer og det så ikke tæller af mærkelige årsager, så er det selvfølgelig op ad bakke.

- Vi må også bare sige, at vi giver dem to mål, og det er selvfølgelig ikke godt nok. Så der er en masse ting at tage med herfra, både gode ting men også mindre gode, forklarer Martin Spelmann.

Du kan se hele interviewet med Martin Spellmann øverst på siden. 

02:53

Her kan du komme med indenfor og se Jysk Park, der blev indviet mandag aften.

Luk video