Ærlig Flinta om sin skade: Det ser ikke sindssygt godt ud

Dennis Flinta spillede mandag sin første kamp siden oktober. Selvom SIF-anføreren nu endelig er tilbage, er alt ikke helt godt med lysken

05:11

Siden midten af oktober har Dennis Flinta været henvist til tilskuerpladserne med en lyskeskade. Mandag aften kom han - dog lidt uventet - endelig i aktion igen, da Tobias Salquist måtte udgå i pausen.

- Jeg regnede egentlig med, at der ville gå en måned eller to, og så var jeg klar igen. Men jeg kunne godt se, som det skred frem, og hvordan jeg havde det, at det ikke bare lige var sådan til.

Læs også Formstærk Silkeborg-matchvinder sigter mod udlandet

- Så begynder man selvfølgelig at tænke på, at godt kan være, det aldrig bliver godt igen. Jeg må hellere skynde mig at sige til kameraet, at det er ikke sindssygt godt. Det er det ikke, men det er til at leve med. 

Peter Sørensen må selv på banen

Peter Sørensen var tilfreds med det, han så fra sin 34-årige kaptajn, som han dog vil beskytte.

- Vi skal ikke drive rovdrift på ham. Han spillede allerede i går mere, end han skulle have spillet. Men han har det heldigvis godt, og han meldte selv ud inden kampen, at han godt kunne spille mere, end det nødtvungne kvarter jeg måske havde tiltænkt ham.

Med Simon Jakobsen i karantæne og Tobias Salquist skadet, står Peter Sørensen med et problem, hvis Flinta ikke bliver klar til torsdagens kamp mod FC Nordsjælland. Men her har træneren en løsning klar.

- Så trækker jeg i nummer 8 og går ind og spiller igen, tænker jeg. Det er vel det bedste, vi kan gøre, lyder det med et smil fra Peter Sørensen.

03:06

VIDEO: Hør Peter Sørensen fortælle om sine skadeskvaler i forsvaret.

Luk video

Salquist ude en måned

Dennis Flinta erstattede Tobais Salquist, der måtte udgå med en skulderskade.

Manageren er fortrøstningsfuld, selvom skaden er et hårdt slag for truppen.

Læs også Målmands-udvisning koster Silkeborg dyrt i Farum

- Det ser heldigvis ikke så slemt ud, som vi frygtede. Skulderen har været ude af led, og det betyder, han er ude i en betydelig periode. Men jeg tænker, at han er tilbage inden for en måneds tid.