VIDEO: Knallerister kæmper i ringridning på Samsø

40 entusiaster mødtes hen over weekenden på Samsø med deres fælles passion for Puch.

Hen over weekenden har den gode gamle Puch, været i fokus på Samsø. Det allerførste landsdækkende træf er nemlig blevet afholdt, hvor omkring 40 deltagere viste knallerterne frem.

- Det er gået over alt forventning. Det har været en kæmpe succes, og vi har fået mange gode tilbagemeldinger, lyder det fra Sussi Jensen, der er en del af Puchklub.dk, som står bag arrangementet.

Faktisk er det gået så godt, at man regner med, at der til næste års arrangement vil være omkring 200 deltagere.

De mange knallerter har da også tiltrukket sig en del opmærksomhed på øen.

- Der har været samsinge forbi for at kigge på knallerter, og der er blevet vinket og hujet, når vi har været rundt på tur. Det har været fantastisk, siger Sussi Jensen.

Som man kan se i videoen øverst oppe, har weekenden ikke kun handlet om at kigge på hinandens udstyr. Der har også været konkurrencer såsom ringridning, motorkast og et rullefelt til at kåre Danmarks stærkeste og hurtigste knallerter.

Og hvorfor er det arrangement så lige endt på Samsø? Det er der en ret simpel forklaring på.

- Det kan være en lidt lang strækning, hvis man skal køre knallert over broen eller med færgen, men Samsø ligger lige midt i, og så er der adgang fra både Jylland og Sjælland. På den måde kan vi mødes på kryds og tværs, uden det er alt for besværligt, forklarer Sussi Jensen, der selv er fra Kalundborg.

Er man nu lidt fristet til selv at investere, kan man hurtigt komme af med en del penge. De mest velholdte af slagsen koster omkring 40.000, men det kan også lade sig gøre at blive en del af fællesskabet for en lavere pris.