08:04

I år kan vi ikke komme til Bali eller andre indonesiske øer, som er kendte for deres yogaophold, men så kan man tage på Samsø, som også tilbyder ferier til yogierne.

VIDEO: Helt ned i gear på Samsø

Mens garvede yogier ofte drager mod varmere himmelstrøg for at opsøge ro og tid til fordybelse med yoga, så har Covid-19 imidlertid sat en stopper for yoga-ophold på for eksempel de indonesiske øer.

Læs også VIDEO: Kok griller østers og vandmand - og det går ikke helt efter planen

Men så er det godt at selvsamme stilhed og afspænding er til at finde på en ø i Kattegat. På Samsø bliver der nemlig sommeren igennem afholdt yoga-retreats i naturskønne omgivelser ved den gamle gård Mellem-rummet i Tanderup.

Yoga-opholdene bliver afholdt på den gamle gård i Tanderup, hvor lyse lokaler og skøn natur danner ramme om afslapning og yoga. 

- Det er en mulighed for at rejse lidt ind i og fordøje det år, som er gået indtil videre og har givet en masse indtryk. Her er der stilhed til, at man kan lytte lidt og få lov til at mærke kroppen og finde ro, fortæller Ida Elisabeth Uhrenfeldt Lemvigh, der er taget hele vejen fra København for at deltage i Mellem-rummets yoga retreat.

Læs også Gratis færger i juli: Her kan du komme med kvit og frit

Hver dag står programmet på to daglige yoga-sessioner, afslapning og gåture i det grønne.

Få et indblik i den ultimative afslapningsferie i videoen øverst.

Lene Karup Sørensen nyder de to daglige yoga-sessioner, der både får hende ned i gear og i bedre yoga-form.